Сидеров: Имам усещането, че ГЕРБ имат изгода от това ОП да не са единни

  • 25 януари 2019 11:52

  • 3028
  • 7
Сидеров: Имам усещането, че ГЕРБ имат изгода от това ОП да не са единни
© Булфото (архив)

Като че ли ГЕРБ имат изгода от това да не сме единни. Това е само усещане, нямам доказателства.

Това заяви в кулоарите на парламента председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ и лидер на „Атака“ Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. „Ако патриотите сме със слаб резултат, ГЕРБ може да имат с един евродепутат повече. Аритметиката показва това. Имам и усещането, че медиите са насочвани да се занимават с темата ще има ли Коалиционен съвет на патриотите и дали ще се явим заедно на изборите. Сигурен съм, че хората не си лягат и не стават с този въпрос. Има едно изкуствено възбуждане на тези теми. Дано да не се прави целенасочено от някого. Вчера ме питат защо не съм на Коалиционен съвет, отговарям, че никой не ме е канил. Питат ме - как медиите са там? А кой им е казал? От телевизия „Алфа“ направихме едно мини разследване. Оказа се, че някои колеги от НФСБ и ВМРО подшушнали на някои медии, че ще има съвет. Каква е тази игра не мога да кажа. Не е много здрава обстановката, но няма нищо фатално“, добави Сидеров.

„При лош резултат на ГЕРБ и ОП на евроизборите ще има някакви искания от страна на БСП за избори, но дали ще се случат зависи от ГЕРБ. Ако Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г реши да хвърли оставка, ще се отиде на избори. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е голям политик, ще остане в учебниците по история и политология. Той винаги така подрежда нещата, че гласовете на патриотите вече не са фатални. Взимат си гласове от „Воля“ и ДПС. Още преди няколко месеца казах, че за евроизборите съм готов на всякакви варианти. „Атака“ си е „Атака“, доказали сме се и пак можем да се докажем“, заяви той.

В отговор на въпрос има ли шанс „Атака“ да влезе в европарламента, ако не се обедини с ВМРО и НФСБ, Сидеров коментира: „Не бъдете толкова сигурни, може да имам скрити козове. Не е Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва. Той е човекът, който лобира за участието на „Атака“ в Алианса на консерваторите. Никога не съм разчитал на някой друг, освен на себе си“, обяви Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3028 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
777

2019.01.26 | 17:00

7

Още от самото начало допусках русофила Сидеров да не е лоялен към "Обединени Патриоти",респективно и към партия ГЕРБ.Поведението му до настоящия момент го доказва !

777

2019.01.26 | 16:59

6

Още от самото начало допусках русофила Сидеров да не е лоялен към "Обединени Патриоти",респективно и към партия ГЕРБ.Поведението му до настоящия момент го доказва !

яко

2019.01.25 | 16:01

5

ЯКО НИ ПРЕКАРАХА-УЖ КОАЛИЦИЯ ГЕРБ-ОП,А НА ЯВЕ ГЕРБ-ДПС.
НО Я ГИ ПИТАЙ ГЕРБАДИИТЕ КОИ СА УПРАВЛЯВАЩИ?
ОП ЛЕГАЛИЗИРАТ ВЛАСТТА НА ДПС-НЕ ГИ Е СРАМ.

Сашо

2019.01.25 | 13:49

4

Големият политик чак сега разбрал... Душичка ненагледна!

2019.01.25 | 13:34

3

Сега ли го разбра бе ?? Когато се прегърнахте с гербавите друго говореше

Аз

2019.01.25 | 12:56

2

А аз имам чувството, че като бивш главен редактор на седесарския вестник Демокрация работа ти като руски разветчик още не е приключила!

2019.01.25 | 12:34

1

Сидеров ,правилна ти е констатацията, но да не е късно.Много точно изпипваш пулса на ГЕРБ че нямат нужда от Вас ,а от ДПС .и за това отношението на ББ към вас е или слушайте какво пви говоря или хванете гората

Добави коментар

Водещи новини