Министри ще отговарят на депутатски въпроси и питания

  • 25 януари 2019 07:11

  • 479
  • 0
Министри ще отговарят на депутатски въпроси и питания
© Novini.bg

Министърът на енергетиката Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по ще отговори на депутатски въпрос за състоянието на язовирите, стопанисвани от „НЕК“ ЕАД. Това се посочва в програмата за петъчния парламентарен контрол.

Министърът на околната среда и водите Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе ще даде отговори на питания за контрола в обектите за обезвреждане на странични животински продукти, както и за изпълнението на проект за екологосъобразно обезвреждане на излезли от употреба пестициди и други препарати за растителна защита с изтекъл срок на годност.

Регионалният министър Петя АврамоваПетя АврамоваПетя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 г. Била е народен представител от 42-то Народно ще информира депутатите за заемите и даренията, получени от ВиК – Шумен.

Министър Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на ще даде отговор на питане за съкращаване на щата и размера на възнагражденията на служителите в Министерството на външните работи. В парламентарния контрол ще участват също вицепремиерът Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник и вътрешния министър Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,

Последвайте канала на

Радина Лазарова
479 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини