Цветанов подари гербер на Нинова за рождения ѝ ден (снимки)

  • 16 януари 2019 13:53

  • 2813
  • 3
Цветанов подари гербер на Нинова за рождения ѝ ден (снимки)
© Булфото

Лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за отпразнува юбилейния си 50-ти рожден ден в парламента. Тя получи поздравления от колеги си от партията, както и от другите парламентарни групи.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа поднесе на Нинова гербер и плик със скромна сума, която тя да употреби за благотворителност. "Поздравих Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за по случай 50-годишния ѝ юбилей. Пожелах ѝ здраве и късмет, като споделих надеждата си, че влизайки в отбора на политиците над 50, тя ще проявява повече мъдрост и конструктивност и заедно ще градим бъдещите успехи на България. Тази година председателят на БСП ще дари всички средства от рождения си ден за националните отбори на България по математика и информатика. С колегите от ПГ на ГЕРБ с радост подкрепихме тази кауза, като за целта дарихме 5 000 лв.", разкри Цветанов.

Освен нейни съмишленици, които да ѝ честитят празника и да я зарадват с огромни букети, Нинова получи поздравления и от председателя на ДПС Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, военният министър и вицепремиер Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността и много други.

След това и Цветанов, и всички гости на Нинова се отдадоха на гощавка от сериозната трапеза, която тя бе подготвила, а партийният лидер на БСП продължи да приема поздрави за рождения си ден, съобщава "Булфото".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2813 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Умник Гюро

2019.01.16 | 18:21

3

На Курнелия Решетникова най и подхожда за подарък: екскурзия в затвора Белене или в Урановите мини. Ще е напълно безплатен подарък!

2019.01.16 | 14:45

2

Разбра ли народе че всичко вятър и мъгла ?? Те си гледат кефа , раздават си пари , правят си каквото искат и за това колкото по бързо бъдат изритани от тоя парламент толкова по- добре

Аз

2019.01.16 | 14:14

1

Ако аз бях приватизарал Техноимпекс, щях да заведе цялото народно събрание на ресторант, например в Хотел Маринела при моя стар приятел Ветко и тогава пиене и ядене докато дойде докторът!!

Добави коментар

Водещи новини