Нинова с писмо за подкрепа от Удо Булман по пакета "Мобилност"

  • 14 януари 2019 14:26

  • 974
  • 4
Нинова с писмо за подкрепа от  Удо Булман по пакета "Мобилност"
© Булфото (архив)

Лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за изпрати писмо до Удо Булман, председател на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Европейския парламент, за подкрепа за отлагане на дебатите и решението на Европейския парламент по предложения пакет „Мобилност” до следващия законодателен мандат.

„От името на Българската социалистическа партия се обръщам към Вас, във връзка с предстоящото обсъждане на Пакет „Мобилност”, предложен от Европейската комисия. Вярваме, че в сегашния си вид законодателното предложение води до дълбоко разделение между европейските държави и между членовете на нашето социалистическо семейство“, пише председателят на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за в писмото си до него, съобщиха от пресцентъра на партията. Според нея, с оглед на предстоящите Европейски избори, подобни различия подкопават, както доверието в Обединена Европа, така и позициите на европейската левица.

Нуждаем се от повече време да постигнем приемливо споразумение за пълноценен ЕС, който гарантира приобщаващ растеж, социална пазарна икономика и още по-дълбока икономическа, социална и териториална кохезия между страните-членки и техните граждани“, допълва тя. „Използвам тази възможност да Ви уверя, че се ангажираме да работим в сътрудничество на всички нива, докато достигнем до пакет, гарантиращ равни права и възможности на всички европейски граждани, компании и държави членки“, заявява още Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
974 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
s

2019.01.14 | 17:44

3

Celijt svjat trjabva da vi pomaga da butnete reda v Balgaria i da varnete otnovo Balgaria 20god. nazad,nikoj veche ne odobrjava vasite ambicii,naroda veche ne vi iska.

2019.01.14 | 19:16

4

Съгласен съм с вас, но не знаете ли да пишете на кирилица?

Умник Гюро

2019.01.14 | 14:50

2

Много и се иска на Решетникова-Импексова да командва, да се изживява като премиер... Ама народът не те ще, другарко Курнелия, защото си лъжкиня, комунистка и руска агентка.

2019.01.14 | 14:45

1

Видяла жабата че подковават вола и тя вдигнала крак.

Добави коментар

Водещи новини