ГЕРБ: Европейският дебат е важен за България

  • 11 януари 2019 16:41

  • 422
  • 1
ГЕРБ: Европейският дебат е важен за България
© Кадър: Нова телевизия

Първото полугодие ще мине под знака на предстоящите европейски избори. Хубавото е, че ще имаме времето хората да могат да осъзнаят важността да се гласува на тези избори и колко е важен европейският дебат в България. Това заяви в предаването „Плюс-Минус” по Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев.

,,Темите, които касаят Европа, не са толкова далеч от нас, защото те рефлектират и върху България, както например беше с пакета "Мобилност", за който смятам, че успяхме да извоюваме добро решение'', каза Гаджев и допълни, че по думите му тази година няма да има повече от два избора.

,,За съжаление нашите очаквания за 2019 г. са да бъде такава, каквато започна – със скандали и провали в едно управление. Скандалът с винетките, с избора на нов самолет, протестът на българските превозвачи. Очакваме края на това управление”, заяви Иван Иванов от БСП.

„Тази коалиция едва ли ще завърши този мандат, защото то не носи позитиви, а само негативи. Като цяло тази коалиция е раздирана от противоречия”, коментира още депутатът.

,,По тази логика БСП също трябва да се разпадне, защото и тя е раздирана от противоречия'', отвърна му Гаджев.

Последвайте канала на

Владимир Василев
422 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ХА ХА ХА ХА

2019.01.11 | 17:20

1

Кой ни бръсне за нещо в ЕС бе гербави глупаци ?? Примери колкото искате .

Добави коментар

Водещи новини