Симеон Дянков към Тотю Младенов: Говори по-малко

  • 08 юни 2011 08:44

  • 1117
  • 0
Симеон Дянков към Тотю Младенов: Говори по-малко
©

Министърът на труда и социалната политика Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко трябва да говори по-малко. С тези думи вицепремиерът Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи отговори на искането на социалното ведомство за еднократна помощ на пенсионерите.

Това е популизъм, категоричен е Дянков и посъветва колегата си в правителството, че е по-добре да говориш по-малко, но когато кажеш нещо то да се изпълни.

На въпрос ако продължи да говори дали и Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко ще бъде сменен, Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи отговори : “В случая не”. Аз не искам да съм в ролята на лошото ченге въпреки че ме поставят в тази роля. Когато се вдигат пенсиите трябва да се повишават завинаги, а не да се раздават еднократни помощи.

Последвайте канала на

Novini.bg
1117 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини