Карадайъ също коментира словото на Доган

  • 21 декември 2018 14:09

  • 922
  • 0
Карадайъ също коментира словото на Доган
© Булфото (архив)

Ние много сериозно работим върху програма за ускорено догонващо развитие на страната. Това е нашият призив към системните партии - да направим нужното за ускореното догонващо развитие на страната.

Това заяви в кулоарите на парламента председателят на ДПС Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, който коментира вчерашното слово на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. "Всяка година думите на почетния председател на ДПС се очакват от медиите, анализаторите и обществеността и това е нормално. Личности като Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от се раждат веднъж на 100 години и страната има нужда от такива лидери", каза още той.

"На въпроса, че ние сме говорили и говорим за предсрочни избори, но вие помните, че в наши декларации сме казвали "и какво от това" и продължението е било - "системните, национално отговорните партии да си свършат работата". Нужно е да дадем своя дан в подкрепа на държавата, държавността и на гражданите на страната", отговори той на въпроса, че в парламента ДПС призовава за предсрочни избори, а Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от обяви, че такива към момента не са необходими.

"Националистите са преекспонирали темата за Закона за вероизповеданията. Но ние патриотите и национално отговорните партии, направихме много голяма крачка с приемането на закона за вероизповеданията", каза още Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
922 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини