Юлиан Ангелов: Доган не е моралният фактор, който да определя как да се развива България

  • 21 декември 2018 09:05

  • 1104
  • 4
 Юлиан Ангелов: Доган не е моралният фактор, който да определя как да се развива България
© Нова телевизия

Управляващите имат програма, по която действат. Не действаме под натиска на улицата, а по това, което сме подписали Обединени патриоти и ГЕРБ. Това каза пред Нова телевизия секретарят на ПГ на "Обединени патриоти" Юлиан Ангелов.

За разлика от правителства преди години, това мозинство доказва, че всеки проблем може да си намери решението, добави той.

Не бих обръщал толкова внимание на речта на Доган, защото не считам че той е човекът, който да определя как да се развива България, нито пък той е моралният фактор. ВМРО няма място в подобна измислица, която предлага Доган. И в момента има кабинет, който изпълнява програмата си. България не е имала по-ясно правителство от това, каза още Юлиан Ангелов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1104 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ХА ХА ХА ХА .

2018.12.21 | 17:46

4

Тоя е същия глупак като войводата си .

боби

2018.12.21 | 11:05

3

Има да драпаш след Доган! Той знае какво говори и винаги се аргументира и е много наясно какво се случва! А ти си един невзрачник!

2018.12.21 | 10:44

2

Ангелов ти имаш ли бизнес ? Бизнесмен ли си ? Доган казва бизнеса определя политиката а не обратното сиреч парите на Доган и ББ , които опитни и профисионални кадри на БКП.Вие
и друггите партии сте толкова зеленички и хал хабер си нямате от управление и развитието на държавата .Парите са в тях тримата и за това с гордост казва че бизнеса /псевдо -бизнес/определя политиката

Долу мръсната мафия

2018.12.21 | 10:22

1

Тези никога не са били патриоти. През този мандат дойде и техния ред да разграбват, жалката ни държава. Те са българоубийци.

Добави коментар

Водещи новини