Фандъкова: Очаквам преди коледните празници да бъдат пуснати трамваите по ул. „Граф Игнатиев”

  • 13 декември 2018 08:34

  • 831
  • 2
Фандъкова: Очаквам преди коледните празници да бъдат пуснати трамваите по ул. „Граф Игнатиев”
©

Кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска коментира липсата на тонове павета и проверката, която тече по случая. Софинвест е общинското дружество, което има задачата да охранява демонтираните павета, в същото време имаме политика такива да бъдат поставяни на други улици. Проверката приключва идните дни. В момента тя показва, че има 7 хиляди и 200 тона павета на площадката на Софинвест. Моите проверки, ако има констатирани нередности, винаги се предават на прокуратурата, заяви кметът на София.

Междувременно прокуратурата също проверява липсата на 8000 тона каменна настилка.

По думите на Фандъкова има разминаване в мерните единици на измерването на съхраняваните павета.

Тя коментира и скандала около големия ремонт на ул. Граф Игнатиев. Трябва да бъде установено каква е причината за променянето няколко пъти на проекта. Убедена съм, че разследването ще установи кой и как е виновен. Подложките , които са монтирани в момента, са на един от водещите производители. Цените на двата вида подложки са доста сходни. Проектът за трамвайните релси е извън европейския проект и е финансиран от общината, посочи Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

По думите й това е една от най-знаковите улици в София. Мисля, че си спомняме как изглеждаше тя. Ремонтът на “Граф Игнатиев” е далеч повече от бетоновите плочи, които всички виждат като краен резултат.

Очаквам преди коледните празници да бъде пуснато движението на трамваите по ул. „Граф Игнатиев” . Документите са предадени в ДНСК, очаквам приемателната комисия да бъде назначена и веднага след това да може да тръгне трамвая, обясни Фандъкова.

Последвайте канала на

Novini.bg
831 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
DELQN

2018.12.13 | 08:47

1

ARE IZ4EZVAI MA !!!!

2018.12.13 | 09:08

2

аре лапай и се потапяй тротонедко долна !!!!

Добави коментар

Водещи новини