Сидеров: Ако не бяха патриотите във властта, България щеше  да подкрепи Пакта за миграция

  • 12 декември 2018 11:53

  • 767
  • 2
Сидеров: Ако не бяха патриотите във властта, България щеше  да подкрепи Пакта за миграция
© Булфото (архив)

Ако не беше участието на патриотите във властта, България щеше да подкрепи Пакта за миграция на ООН, както и Истанбулската конвенция, коментира лидерът на "Атака" и председател на ПГ на "Обединени патриоти" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа на среща с медиите в парламента на тема "Антиевропейският пакт за миграция на ООН"

МВнР по никакъв начин не подготви българската общественост за този пакт, коментира Сидеров. До момента той не е преведен на български език, в сайта на външното министерство го няма дори на английски, посочи той. По думите му този документ се явява като апокриф, който обаче е бил предложен като нещо полезно за страната. 

Сидеров отбеляза, че в ГЕРБ е имало среди, които са гледали благосклонно на този документ. Той посочи, че министърът на външните работи Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на е била поканена на днешната среща, но се е извинила със заседанието на Министерския съвет, а и според нея така формулираната тема не съответствала изцяло на реалността. Т.е. тя не е съгласна с това, че съм нарекъл пакта антиевропейски, коментира Сидеров. 

Лидерът на "Атака" цитира акценти от пакта в доказателство на своята теза. Той отбеляза, че с подписването на пакта се съгласяваме, че нелегалните мигранти са носители на развитие и просперитет. Сидеров посочи, че в Истанбулската конвенция понятието "джендър" се споменава само 25 пъти, докато в пакта - 31 пъти, т.е. имаме един документ, който открито, директно и много последователно налага джендър философията. Той добави, че според пакта трябва да легализираме мигрантите, които влизат нелегално в страната.

Лаская се от мисълта, че сме повлияли на ГЕРБ да не подкрепят пакта, посочи той. По думите му това е ползата от участието на патриотите във властта. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
767 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
чичо

2018.12.12 | 13:15

2

Ако ти не участваше в групата на патриотите нещата щяха да са много по добре. Ти си Руска подлога.

пламен манолов

2018.12.12 | 12:45

1

ползата беше обещанието ви за 300 лв. мин. пенсия мизерник и дупедавец заедно с паспортаджията и бургаския мангал-ПАРЛАМЕНТА ЗА ВАС ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН БЛИЗАЧИ ПРОДАЖНИ

Добави коментар

Водещи новини