Яне Янев: Ще съдя Ангел Марин за клевета

  • 24 февруари 2012 08:47

  • 1749
  • 4
Яне Янев: Ще съдя Ангел Марин за клевета
©

Много моля хора като Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, които дърпат конците на обществото чрез задкулисните си игри, да разберат, че вече сме в  ЕС и номерата им не минават.

Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на РЗС Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, по повод вчерашната пресконференция на президента и вицепрезидента в периода 2002-2012 г. - Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в и Ангел Марин.

Янев отрече обвиненията на Марин за ходатайство и го обвини в лъжа. "Не съм ходил в президентството по подобен повод и ще заведа дело за клевета срещу Марин. Гузната съвест на тези хора ги кара да се опитват да прикрият безобразията, които са правили. По никакъв повод не съм пледирал за помилването на убиец, друг е въпросът каква е съдбата на това семейство и за какво става въпрос. Те имат изявление в медиите днес и всеки може да прочете историята им. Ако имам някаква вина по случая, готов съм да я понеса с цялата си отговорност", заяви лидерът на РЗС. По повод коментара на водещия, че това не е вина, а лицемерие, Янев каза, че произхожда от такъв край, че няма как да бъде лицемерен. Той посочи, че винаги е бил по-скоро агресивен и нападателен. "Марин лъжеше, че не е помилвал нито един изнасилвач, вчера за първи път призна, че е помилвал шестима такива. Това беше само една от многото му лъжи. Той пуска на час по лъжичка и аз не мога да разбера в качеството си вече на какъв дава изявления", заяви лидерът на РЗС.

По думите му, Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в и Ангел Марин основателно се страхуват от разследването на създадената парламентарна комисия. "Ние не сме сатрапи, но ако има данни за престъпления, няма да се поколебаем да сезираме прокуратурата", категоричен бе Янев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1749 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2012.02.26 | 09:57

4
Яне, добре че беше ти да уволниш Бойко.
BG

2012.02.26 | 09:57

3
ЧУДИТЕ СЕ С КАКВИ ГЛУПОСТИ ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ.ИМА ТОЛКОВА НЕЩА КАСАЕЩИ ОЦЕЛЯВАНЕТО НА ХОРАТА.НЕЩАСТНИЦИ!
Мен

2012.02.26 | 09:57

2
Глупако - виновниците трябва да бъдат наказани ! В противен случай посланието ще е "Всеки може да прави каквото си иска и на никой няма да се търси сметка". Ако ти харесва това, бих могъл да дойда и да те застрелям в шибаното слепоочие. После ще кажа "Абе чудите се с какви глупости да се занимавате. Има толкова неща, касаещи оцеляването на хората. Нещастници !!!". Как ти се струва, дебил ?
4-ти километър

2012.02.26 | 09:56

1
Яне Янев, гаден политически плазмодий! В сравнение с тебе и най-мазният и корумпиран цоциалист и гербараст изглеждат като прилични, почтени господа! Нечистоплътна гадина, догодина ще видим кой ще гласува пак за теб!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини