Яне Янев: Подкрепяме правителството, но няма да пестим критики

  • 11 март 2012 13:47

  • 1038
  • 4
Яне Янев: Подкрепяме правителството, но няма да пестим критики
©

Експрезидентът Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в всячески се стреми да притисне чрез общественото мнение Конституционния съд и да внуши, че едва ли не Народното събрание няма право да създава анкетни комисии.

Това каза в интервю за БНР Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,, лидер на РЗС и председател на временната анкетна комисия за помилванията.

За това, че липсва информация за 85 освободени от затвора лица, Янев каза, че е излязла и допълнителна информация от президентската институция, от която се вижда, че има едни куп нарушения, пропуски и умишлени действия от страна на бившия президент и вицепрезидент за помилване на лица, които са откровени престъпници. По темата за бонусите, Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, посочи, че и сегашните, и бившите управляващи носят тежка вина, защото никой не е създал ясни правила и прозрачност. По думите му, БСП и ДПС трябва да са благодарни на премиера Борисов, защото той ги пощадил. "Ако аз бях на мястото на Борисов, такива като Гагаузов, Масларова, Емел ЕтемЕмел Етем Емел Етем-Тошкова е родена в град Исперих. През 1981 г. завършва висшето си образование, като, не само бонусите, но и комисионните щяха да връщат, и нямаше да бъдат морални ментори, а щяха да бъдат най – видните представители на Софийския затвор", подчерта Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

Лидерът на РЗС каза още, че партията му подкрепя правителството във финансовата политика, в закона за отнемане на имущество придобито от престъпна дейност, но декларира, че няма да пести и критики към управляващите.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1038 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
4i4o go6o

2012.11.05 | 19:10

4
Янев пий си хапчетата Янев
Хуба-Буба

2012.11.05 | 19:10

3
Яне, яне - виден поборнико, срещу гербарастите с винаги намазана с вазелин халка, готова ЗА БОРБА?!? мушморок ниеден!
Васил Петров

2012.11.05 | 19:10

2
Яни въобще не съм очаквал,че ти действително си се превърнал в едно влечуго без мозък.Незнам дали си вярваш,но и ти не ставаш дори за тракторист или дояч на крави.Твоята съдба ще бъде същата както на Волен Сидеров-/един път си против Герб и два пъти си с Герб - ти и Волен сте слънчоглед партия- без идеология и без позиции-само сте гладни за власт?
хахахаха

2012.11.05 | 19:10

1
мишле !!!Даже не им чета бисерите и лъжите на тия.Само като погледна заглавието и ми става смешно. http://www.bivol.bg/ Разпространявайте го тоя сайт.Там вече си заслужава да се чете.Аеее

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини