Георги Първанов : Бойко Борисов днес атакува мен, утре - Росен Плевнелиев

  • 23 февруари 2012 11:00

  • 13289
  • 78
Георги Първанов : Бойко Борисов днес атакува мен, утре - Росен Плевнелиев
©

Свидетели сме на ново издание на импийчмънт, кампания за тотална дискредитация, чието дъно е създаването на временна парламентарна комисия начело с Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,. Това заяви на специална пресконференция в НДК бившият президент Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в. На брифинга присъстваше и Ангел Марин, който беше вицепрезидент на Първанов в продължение на два мандата.

В резултат на неистовата амбиция на реванш на ГЕРБ и високата правна култура на Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, се е родило едно недоразумение, правна каша, изтъкна бившият президент. Като пример Първанов даде в наименованието на комисията, както и точка първа от решението за създаването й - комисия за проучване. Веднага след това в точка втора се появява формулировката парламентарна анкетна комисия. Грешката не е редакционна и това ще ви го каже всеки юрист, посочи Първанов.

Това са два различни видове комисии. Комисията за проучване няма обвързваща сила на становищата, които приема. Подобна комисия имаше за проучване на планинските и полупланинските райони. Със създаването на анкетна комисия се прави основен пробив по отношение на значим и важен конституционен принцип, че държавният глава не може да бъде контролиран от парламента, тъй като не се избира от Народното събрание, подчерта Първанов. Президентът може да отговоря само за държавна измяна и нарушение на Конституцията и то не пред парламента, а пред Конституционния съд, посочи Първанов. Нямам никакво притеснение, нека обследват каквото си искат, още повече че тези, които го правят разполагат с пълния обем на информация.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и неговият оръженосец Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, залагат изключително опасен прецедент. Атаката е срещу нас двамата, но по логиката на ГЕРБ подобен натиск може да се осъществява и срещу действащия сега президент Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Целта е да се покаже къде е мястото на президента независимо от личността. Думите са на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - от времето на поредното искане за импийчмънт, цитира Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в.
Дългосрочната цел е да се подчини и обезличи институцията така, че да не бъде говорител на социалните проблеми на обществото.

Указите за опрощаване на несъбираемите вземания задължително се преподписват от министъра на финансите и министъра на правосъдието. Тази контрасигнатура е акт на поемане на политическа отговорност за правните последици от тях, съобщи Първанов. Това не е формален акт, а волеизявление на министъра, че е съгласен с президента и поема отговорността за настъпващите последици. На преподписване подлежат само указите пряко свързани с дейността на правителството в сферата на споделената компетентност между президента и изпълнителната власт. Всички останали укази които изрично са посочени в Конституцията и онези които засяга други власти извън изпълнителната не подлежат на преподписване, отсече бившият президент.

На вас ви се досвидяха левчетата, които се опрощават на старците, инвалидите, на безработните и на майките с деца. Въпросът се повдига от онези, които ръкопляскат, когато премиерът се разпорежда с държавни средства за футболни клубове. Това ми прилича на поговорката не ме гледай какво правя, а слушай какво приказвам, добави Първанов. Не може да се стигне до преуреждане на индивидуални права, възникнали от издадените укази. Още на старта, че работата на подобна комисия има само пропагандно значение, посочи бившият президент.

Правосъдният министър не преподписва указите за помилване, тъй като тези укази ревизират присъди и актове на съдебната власт. На правосъдния министър се възлага изпълнението на указа и той по този начин споделя отговорността, уточни Първанов. Предполагам, че всеки министър е резюлирал до своите заместници за изпълнение на тези укази. Защо не се проучват предишните мандати, ако въпросът е в броя на помилваните лица по време на двата мандата, попита Първанов и сам си отговори – подобно сравнение няма да бъде в наша вреда.

Вие господа управляващи помилвахте босовете на тежката организирана престъпност, атакува Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в. По време на Консултативния съвет по национална сигурност Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа каза, че те не подслушват босовете, тъй като те изпрали парите и не се занимават с тази дейност.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г грубо се опита да заличи гафа с исканото извинение от семейството на убитата Мирослава, сравнявайки кучешките пържоли с указа на генерал Ангел Марин. Затова започна лична война. Тук има елемент на лична мъст, тежко на тази държава, в която институциите стават заложник на личната мъст, посочи Първанов. Борисов заграби твърде много власт, на практика цялата. Авторитетът му обаче ще се руши още повече, затова е непримирим към всеки, който има относително по-висока тежест и авторитет, предупреди бившият президент. Борисов не може да управлява силно и ефективно и това вече е ясно. За него обаче е важно непрекъснато да доказва, че е по-силен от своите противници. И тъй като с мен и с нас е много трудно, прогнозата ми за тази изтощителна война ще продължи още дълго.

Трябва да се насажда страх, обясни поведението на премиера Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в. Целта е да се поддържа еднополюсния модел и да не се допусне налагането на алтернатива и възприемането й от хората. Страната се яневизира – това е последния и висш стадий в развитието на ГЕРБ. Съжалявам, че управляващите се скриха зад крехките плещи на Янето, известен със своите последователни позиции, иронизира позицията на правителството Първанов. Нека натиска да продължи, това, което не ни убива ни прави по-силни, дано управляващите не възприемат буквално моите думи, категоричен е Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в.

Последвайте канала на

Novini.bg
13289 78

Свързани новини

Коментари 78

Добави коментар
МИШО

2012.03.03 | 18:05

78
ИЗГОНИ герб,СПАСИ БЪЛГАРИЯ!!!
Атанас

2012.03.03 | 18:05

77
Първанов премиер. Помнете ми думата !
internet...

2012.03.03 | 18:02

76
НОВИЯТ МОРАЛ НА ГЕРБ и тяхната "Швейцaрия на Балканите " към днешна дата 2012 год: - Най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС с най-ниските при това ЗАМРАЗЕНИ от всенародния любимец Симеон Дянков заплати и пенсии - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Тотално разбита икономика, най-високите лихвени проценти в ЕС, смазване на малкия и среден бизнес, неразплащане на ддс и неразплащане навреме от страна на държавата със частниците, огромна междуфирмена задлъжнялолст - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Покачване на цените на основни и жизненоважни продукти, покачване на ток,вода и парно - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Разбито здравеопазване , липса на лекарства за онкоболните, закърняла здравна реформа - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Значително нарастване на дела на сивия сектор и политически чадър над контрабандата на цигари, горива и алкохол - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Орязване на всякакви социални пакети и придобивки и неизплащане на детски надбавки на българските майки поради смехотворно законодателство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Близо 2 милиарда лева за прогнилата и корумпирана система на МВР и военното министерство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Откриване на паметник за прослава на американските летци бомбандирали София - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Млади и интелигентно изглеждащи българи излезли по улиците да разпродават библиотеките си от безпаричие и мизерия - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Етнически българи ровещи в казаните за смет - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Етнически българи раздаващи брошурки по улиците да спечелят някои лев за комат хляб и кисело мляко - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Етнически българи чистещи стъклата на колите по булевардите за някоя друга стотинка - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Етнически българи които от безпаричие и отчаяние отиват на гурбет да чистят кенефи, да гледат старци, да берат ягоди,маслини,портокали и да ринат обори зад граница - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Погребване на култрурата и образованието - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Тотално излагане и орезиляване имиджа на България по света - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !
БОКО-ТИКВАТА

2012.02.28 | 19:20

75
Първо да поразсъждавам върху актуалните напоследък скандални операции,в резултат на които вече в България нама престъпници,нищо че още никой нее в затвора….Интересното е,че човека който седи зад всичките скандални акции е точно този който за 20 години се издигна неимоверно,а заедно със него и хората под него..Нима през тези години човека който в момента коли и беси в Държавата не беше със същите тези хора,които тогава правеха каквото си искат? Ето ви малко статистика: Работа в МВР – На 13 септември 1991 година Бойко Борисов основава фирмата „Ипон-1“ ООДОхранител – През 1992 година Борисов създава „Ипон-2“ ООД и след това „ИПОН – Агенция за сигурност и охрана“ ООД. Отрича през този период да е имал връзки с мафията, преди да стане главен секретар на МВР. След назначаването му на държавен пост през 2001 г. се оттеггля от бизнеса.В началото на 2002 година с президентски указ му е присвоено званието „генерал-майор“, а през 2004 година с указ на президента Георги Първанов е удостоен със званието „генерал-лейтенант“. На 27 юли 2009 година Народното събрание със 162 гласа „за“, 77 „против“ и 1 „въздържал се“ избира Бойко Борисов за министър-председател в 87-то поред в историята на България правителство, излъчено от Политическа партия ГЕРБ. Продължавам публикацията с малко изказвания на чужденци… 2 март 2007 година вашингтонският репортер Джеф Стайн: „Българският партньор на Буш във войната с тероризма има бандитско минало, твърдят разследващи.Най-могъщият политик в България, най-новият съюзник на Вашингтон в глобалната война с тероризма, е близък съратник на известни гангстери и е свързан с близо 30 неразкрити убийства в черноморската република, според поверителен анализ на риска за инвестиране в страната, поръчан от частна банка.“ И още… „Бойко Борисов се опитваше да проникне в структурите на СИК, но там не го искаха“, казва зетят на Тодор Живков в интрвю за списание „L’ Europeo“. Бившият мъж на Людмила Живкова обеснява сензационно, че сикаджиитене са пускали Бойко „да влезне в кръчмата, където убиха бай Миле“. „Бойко седеше отвън да пази колите“, отсича Батето. В същото интервю той признава, че е бил в Управителния съвет на застрахователното дружество СИК. Обяснението му е просто: „Защото всички мутри ме знаят кой съм, по спортна линия и не само по спортна и ме уважават. И аз ги познавам и ги уважавам. И Георги Илиев, лека му пръст и брат му, нямаше техен рожден ден, накойто аз да не съм централен гост“. Юрген Рот,Бойко и ТИМ..? При всяка своя публикация за България германският разследващ журналист Юрген Рот неизменно твърди, че ТИМ е мафиотска групировка. В последната си книга “Гангстерска икономика”, излязла неотдавна, той пише, че варненската групировка ТИМ е стигнала и до Германия. В интервю за Дойче Веле по повод новата си книга Рот нарече ТИМ една от най-големите престъпни формации и упрекна министър-председателя Бойко Борисов, че не прави нищо за да бъдат проверени загадъчните варненски бизнесмении.Интересно – защо Цветан Цветанов и премиерът Борисов не споменават нищо за тези наистина загадъчни бизнесмени, които от чужбина открито наричат мафиоти? И с които свързваха в публикации Румяна Желева, злополучен кандидат за еврокомисар (нейният съпруг е работил в банката на ТИМ). За нея в “Ди Велт” дори излезе статия със заглавие “Румяна Желева – гангстерска невеста за Европейската комисия?” Групировката ТИМ е обвита в мълчание. Няма публикации във вестниците, няма определения като октоподи и т. н. Това, което не казват у нас, го казва Юрген Рот. ТИМ се управлява от 12 души, в публичното пространство обаче почти няма техни фотографии, пише Рот. Наистина – основните шефове на ТИМ не са публични личности, крият се типично като мафиоти.Застрахователно дружество “Армеец”, Централна кооперативна банка, “Химимпорт”, авиокомпаниите “България Ер” и “Хемус ер”, летищата във Варна и Бургас, хотели и заведения, телевизия МСАТ, винарски изби – Сухиндол и др., и т. н. – това са видимите дружества на ТИМ. Без съмнение тази иконоическа групировка притежава половин България… Германският журналист може да не е с безспорен авторитет и да не е напълно точен, но въпросите в новата му книга са логични – “Защо община Варна работи изцяло с банката на ТИМ, при положение, че си има собствена банка? Също така защо градът е направил застраховка при компанията на групировката, която печели всеки държавен конкурс, в който участва?Защо държавата продава 117 741 кв. м от Морската градина във Варна отново на същата групировка,без търг,за 50 евро на квадратен метър?”

2012.02.26 | 09:32

10
Национален протест срещу безобразията в България !!! На 17.03.2012 г. Призовавам всички Българи на които им е писнало от лъжи,кражби,подигравки и обричане на мизерия да присъстват. Нека се съберем всички като един народ и поискаме сметка за всички 22 години безхаберие. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА
.

2012.02.28 | 19:20

74
Трябваше да протестирате в продължение на 20 години.. сега е малко като след дъжд качулка и не на място (в общ план)
БОКО-ТИКВАТА

2012.02.28 | 19:20

73
Първо да поразсъждавам върху актуалните напоследък скандални операции,в резултат на които вече в България нама престъпници,нищо че още никой нее в затвора….Интересното е,че човека който седи зад всичките скандални акции е точно този който за 20 години се издигна неимоверно,а заедно със него и хората под него..Нима през тези години човека който в момента коли и беси в Държавата не беше със същите тези хора,които тогава правеха каквото си искат? Ето ви малко статистика: Работа в МВР – На 13 септември 1991 година Бойко Борисов основава фирмата „Ипон-1“ ООДОхранител – През 1992 година Борисов създава „Ипон-2“ ООД и след това „ИПОН – Агенция за сигурност и охрана“ ООД. Отрича през този период да е имал връзки с мафията, преди да стане главен секретар на МВР. След назначаването му на държавен пост през 2001 г. се оттеггля от бизнеса.В началото на 2002 година с президентски указ му е присвоено званието „генерал-майор“, а през 2004 година с указ на президента Георги Първанов е удостоен със званието „генерал-лейтенант“. На 27 юли 2009 година Народното събрание със 162 гласа „за“, 77 „против“ и 1 „въздържал се“ избира Бойко Борисов за министър-председател в 87-то поред в историята на България правителство, излъчено от Политическа партия ГЕРБ. Продължавам публикацията с малко изказвания на чужденци… 2 март 2007 година вашингтонският репортер Джеф Стайн: „Българският партньор на Буш във войната с тероризма има бандитско минало, твърдят разследващи.Най-могъщият политик в България, най-новият съюзник на Вашингтон в глобалната война с тероризма, е близък съратник на известни гангстери и е свързан с близо 30 неразкрити убийства в черноморската република, според поверителен анализ на риска за инвестиране в страната, поръчан от частна банка.“ И още… „Бойко Борисов се опитваше да проникне в структурите на СИК, но там не го искаха“, казва зетят на Тодор Живков в интрвю за списание „L’ Europeo“. Бившият мъж на Людмила Живкова обеснява сензационно, че сикаджиитене са пускали Бойко „да влезне в кръчмата, където убиха бай Миле“. „Бойко седеше отвън да пази колите“, отсича Батето. В същото интервю той признава, че е бил в Управителния съвет на застрахователното дружество СИК. Обяснението му е просто: „Защото всички мутри ме знаят кой съм, по спортна линия и не само по спортна и ме уважават. И аз ги познавам и ги уважавам. И Георги Илиев, лека му пръст и брат му, нямаше техен рожден ден, накойто аз да не съм централен гост“. Юрген Рот,Бойко и ТИМ..? При всяка своя публикация за България германският разследващ журналист Юрген Рот неизменно твърди, че ТИМ е мафиотска групировка. В последната си книга “Гангстерска икономика”, излязла неотдавна, той пише, че варненската групировка ТИМ е стигнала и до Германия. В интервю за Дойче Веле по повод новата си книга Рот нарече ТИМ една от най-големите престъпни формации и упрекна министър-председателя Бойко Борисов, че не прави нищо за да бъдат проверени загадъчните варненски бизнесмении.Интересно – защо Цветан Цветанов и премиерът Борисов не споменават нищо за тези наистина загадъчни бизнесмени, които от чужбина открито наричат мафиоти? И с които свързваха в публикации Румяна Желева, злополучен кандидат за еврокомисар (нейният съпруг е работил в банката на ТИМ). За нея в “Ди Велт” дори излезе статия със заглавие “Румяна Желева – гангстерска невеста за Европейската комисия?” Групировката ТИМ е обвита в мълчание. Няма публикации във вестниците, няма определения като октоподи и т. н. Това, което не казват у нас, го казва Юрген Рот. ТИМ се управлява от 12 души, в публичното пространство обаче почти няма техни фотографии, пише Рот. Наистина – основните шефове на ТИМ не са публични личности, крият се типично като мафиоти.Застрахователно дружество “Армеец”, Централна кооперативна банка, “Химимпорт”, авиокомпаниите “България Ер” и “Хемус ер”, летищата във Варна и Бургас, хотели и заведения, телевизия МСАТ, винарски изби – Сухиндол и др., и т. н. – това са видимите дружества на ТИМ. Без съмнение тази иконоическа групировка притежава половин България… Германският журналист може да не е с безспорен авторитет и да не е напълно точен, но въпросите в новата му книга са логични – “Защо община Варна работи изцяло с банката на ТИМ, при положение, че си има собствена банка? Също така защо градът е направил застраховка при компанията на групировката, която печели всеки държавен конкурс, в който участва?Защо държавата продава 117 741 кв. м от Морската градина във Варна отново на същата групировка,без търг,за 50 евро на квадратен метър?”
KUR za gerb

2012.02.26 | 09:32

9
Ей герберасти-знаем ,че ви плащат по 450лв.,за да правите пропаганда по сайтовете и да имитирате "огромна" подкрепа за антибългарина боко. България мрази ГЕРБ,защото това Е едно голямо ЗЛО за нашата родина.Мислете къде ще се криете като ви свалим от власт!
traktora

2012.02.28 | 19:19

72
KUR ZA MAIKATI MUXLJO

2012.02.26 | 09:32

2
DA VIDJAHME NA MESTNITE IZBORI KAK BALGARIA MRAZI GERB ,SPE4ELIHA PO4TI NAVSQAKADE HAHA.AZ LI4NO PAK SHTE GLASUVAM ZA GERB ZASHTOTO NQAMA PO DOBRA ALTERNATIVA.Ti koito pluesh GERB ,kaji mi za kogo da glasuvam na sledvashtite izbori i sas kakvo shte sa po dobri ot segashnite.Samnjavam se 4e mojesh da mi kajesh.
Mito

2012.02.28 | 19:19

71
Гоце е гнусен миндил - да му го тура в на майка му пундата селска . Шъ го еба в селяка оноден - къш ВЕЕЕ лайняр комуноиден !!! марш в гората - да ти изсъхне семката дейба и кретенския мързеливец !
БОКО-ТИКВАТА

2012.02.28 | 19:19

68
Първо да поразсъждавам върху актуалните напоследък скандални операции,в резултат на които вече в България нама престъпници,нищо че още никой нее в затвора….Интересното е,че човека който седи зад всичките скандални акции е точно този който за 20 години се издигна неимоверно,а заедно със него и хората под него..Нима през тези години човека който в момента коли и беси в Държавата не беше със същите тези хора,които тогава правеха каквото си искат? Ето ви малко статистика: Работа в МВР – На 13 септември 1991 година Бойко Борисов основава фирмата „Ипон-1“ ООДОхранител – През 1992 година Борисов създава „Ипон-2“ ООД и след това „ИПОН – Агенция за сигурност и охрана“ ООД. Отрича през този период да е имал връзки с мафията, преди да стане главен секретар на МВР. След назначаването му на държавен пост през 2001 г. се оттеггля от бизнеса.В началото на 2002 година с президентски указ му е присвоено званието „генерал-майор“, а през 2004 година с указ на президента Георги Първанов е удостоен със званието „генерал-лейтенант“. На 27 юли 2009 година Народното събрание със 162 гласа „за“, 77 „против“ и 1 „въздържал се“ избира Бойко Борисов за министър-председател в 87-то поред в историята на България правителство, излъчено от Политическа партия ГЕРБ. Продължавам публикацията с малко изказвания на чужденци… 2 март 2007 година вашингтонският репортер Джеф Стайн: „Българският партньор на Буш във войната с тероризма има бандитско минало, твърдят разследващи.Най-могъщият политик в България, най-новият съюзник на Вашингтон в глобалната война с тероризма, е близък съратник на известни гангстери и е свързан с близо 30 неразкрити убийства в черноморската република, според поверителен анализ на риска за инвестиране в страната, поръчан от частна банка.“ И още… „Бойко Борисов се опитваше да проникне в структурите на СИК, но там не го искаха“, казва зетят на Тодор Живков в интрвю за списание „L’ Europeo“. Бившият мъж на Людмила Живкова обеснява сензационно, че сикаджиитене са пускали Бойко „да влезне в кръчмата, където убиха бай Миле“. „Бойко седеше отвън да пази колите“, отсича Батето. В същото интервю той признава, че е бил в Управителния съвет на застрахователното дружество СИК. Обяснението му е просто: „Защото всички мутри ме знаят кой съм, по спортна линия и не само по спортна и ме уважават. И аз ги познавам и ги уважавам. И Георги Илиев, лека му пръст и брат му, нямаше техен рожден ден, накойто аз да не съм централен гост“. Юрген Рот,Бойко и ТИМ..? При всяка своя публикация за България германският разследващ журналист Юрген Рот неизменно твърди, че ТИМ е мафиотска групировка. В последната си книга “Гангстерска икономика”, излязла неотдавна, той пише, че варненската групировка ТИМ е стигнала и до Германия. В интервю за Дойче Веле по повод новата си книга Рот нарече ТИМ една от най-големите престъпни формации и упрекна министър-председателя Бойко Борисов, че не прави нищо за да бъдат проверени загадъчните варненски бизнесмении.Интересно – защо Цветан Цветанов и премиерът Борисов не споменават нищо за тези наистина загадъчни бизнесмени, които от чужбина открито наричат мафиоти? И с които свързваха в публикации Румяна Желева, злополучен кандидат за еврокомисар (нейният съпруг е работил в банката на ТИМ). За нея в “Ди Велт” дори излезе статия със заглавие “Румяна Желева – гангстерска невеста за Европейската комисия?” Групировката ТИМ е обвита в мълчание. Няма публикации във вестниците, няма определения като октоподи и т. н. Това, което не казват у нас, го казва Юрген Рот. ТИМ се управлява от 12 души, в публичното пространство обаче почти няма техни фотографии, пише Рот. Наистина – основните шефове на ТИМ не са публични личности, крият се типично като мафиоти.Застрахователно дружество “Армеец”, Централна кооперативна банка, “Химимпорт”, авиокомпаниите “България Ер” и “Хемус ер”, летищата във Варна и Бургас, хотели и заведения, телевизия МСАТ, винарски изби – Сухиндол и др., и т. н. – това са видимите дружества на ТИМ. Без съмнение тази иконоическа групировка притежава половин България… Германският журналист може да не е с безспорен авторитет и да не е напълно точен, но въпросите в новата му книга са логични – “Защо община Варна работи изцяло с банката на ТИМ, при положение, че си има собствена банка? Също така защо градът е направил застраховка при компанията на групировката, която печели всеки държавен конкурс, в който участва?Защо държавата продава 117 741 кв. м от Морската градина във Варна отново на същата групировка,без търг,за 50 евро на квадратен метър?”

2012.02.28 | 19:19

70
Първо да поразсъждаваме колко стотинки взе за тоя коментар и как майка ти съжалява, че е родила долно копеленце което плюе за да изкара някоя пара от червената сган или турците ....
az

2012.02.28 | 19:19

69
Гоце, яж лайна с голямата бъркалка, селско чедо , душа скопена . Да ядеш лайна ти отива , мизерник скапан !!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини