Красимир Каракачанов: В Скопие се самозабравят (видео)

  • 10 декември 2018 08:27

  • 2760
  • 14
Красимир Каракачанов: В Скопие се самозабравят (видео)
© БНТ

Скопие се самозабравят, трябва някой да ги вкара в пътя. Празниците в Македония са шизофренични. Повече от година и половина работя, за това да има нормален договор между нас и Македония. Най-важната държава за нас е Македония по множество причини. Това заяви вицепремиерът Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността в сутрешния блок на БНТ.

"Македония фалшифицира историята и натрапва някакъв език, не само на тяхна територия, но и на наша. В гърба на България се забиват сърбоманските ножове. Имаме против да налагат историята си с фалшификации и сила", каза още той. 

"Не могат да твърдят, че Цар Самуил, Гоце Делчев, Братя Миладинови, Димитър Талев и още много фигури не са българи. Те дори не приемат личностите от доказаните документи", допълни министърът на отбраната

"В Македония си мислят, че ние ще отстъпим от нещо и обратното. Обаче не ние фалшифицираме историята. Историята няма как да компромисно решение. Истината е, че ако искаш да бъдеш партньор с някой, не можеш да си правиш сметката да го заобиколиш и изиграеш", коментира Каракачанов. 

"Европейска ценност е да не крадеш историята на комшиите си. Ние не им откраднахме нищо и никога не сме се бъркали в държавата им", разкри вицепремиерът. 

"В коалицията не правихме компромиси, но изхарчихме много нерви. Проблемът беше, че не намирахме правилния тон за диалог, но никой не направи компромис, с който да се срамува в бъдеще. Трябваше по-активно да се работи за гражданските доходи", завърши Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2760 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар

2018.12.10 | 16:29

14

Нахакаха ли ви го македонците ???? Имахте им голямо доверие !!! Никога няма да ни заобичат още не ви ли е ясно , но вие изпълнявахте геополитически поръчки !!!!!

Просят си го

2018.12.10 | 15:57

13

Не споделям в който и да е аспект политическото кредо на Красимир Каракачанов, но в конкретния случай той казва ИСТИНАТА за недостойното лицемерно поведение и нечестните игрички и на сегашното Скопско правителство ! Резултатите от досегашната работа на българо-македонската комисия показват, че македонските експерти са инструктирани да не зачитат историческите факти от нашата многовековна история.
За освобождението на Македония от османско и от сръбско иго дадоха живота си над 120 хиляди български войни по бойните полета на Балканските и на Първата световна войни и България претърпя две жестоки национални катастрофи. В най-новата й история днешната Македонска държава дължи до голяма степен появата и оцеляването си на България, като се започне от кампанията за нейното международно признание и от безкористната помощ по време на нейното гръцко ембарго и на албанска военна интервенция, та се стигне до мощната българска подкрепа за нейното интегриране в ЕС и НАТО. В отговор представителите на Скопската политическа класа все още продължават да живеят в света на една отдавна компрометирана и осъдена от света югоимперска сръбска комунистическа политика, чиято пропагандна машина фалшифицира българската история, вменяване „вини” и насажда отродяване и омраза към България ! С такъв „сърбокомунистически актив” ли Република Северна Македония възнамерява да влезе в нашия общ Европейски и Евроатлантически дом ? Колкото и това да е болезнено предвид привързаността ми към нашите Вардарски братя, неговите „ментално полирани” политици, освен омерзение и презрение, заслужават да получат, ако не сериозен урок, то най-малкото - един звучен шамар !

Наглеци !

2018.12.10 | 15:55

12

Резултатите от досегашната работа на българо-македонската комисия показват, че македонските експерти са инструктирани да не зачитат историческите факти от нашата многовековна история.

2018.12.10 | 13:28

11

Каракачанов вън веднага.За цялата му творческа дейност.Изяде храната на войската и обвини циганите,че са я откраднали.

ббб

2018.12.10 | 12:25

10

крадльо... не се прави на управител на света, оставете ги на мира да правят каквото си искат... работата е изтървана твърде отдавна

Иво

2018.12.10 | 10:43

7

В случая е прав! Северна македония е област откъсната от пределите на България! Коренното население е българско, но за жалост с 99% промито самосъзнание! Нека да се направи общ ДНК тест и да се види дали сме различни!

Valio

2018.12.10 | 11:35

9

Направен е вече ДНК тест на различни етности на населението на земията и се установи прилката в 99 %, което потвърждава тезата, че всички произхождаме от Адам и Ева и 1% разлика е само определящ за какви мутаци са настъпили в човешкия ген в зависимост от земните условия на живот в даден континет. С оглед факта, че процесите на емиграцията и заслеването на пламената, то тогава ако се прави ДНК тест в България ще излезе, че сме от различни етности - прабългари, римляни, траки и др. А в Македония картината ще е също разнобразна!

Dimitar

2018.12.10 | 11:27

8

Ако се прави добитване на българите , дали Македония е бг територия и макадонците са с промити мозъци ? резултатът ще е 99% Да, а пък същия резултат ще се получи при евентуалнво добитване на макадонците дали българите са с промити мозъци, крадци на история и дали блогоевградска област е македонска?

Дуло

2018.12.10 | 08:44

2

Свиньо недей отклонява темата от последната кражба която си направил от храната на армията!Никой не се интересува от Македония освен насраната ви партийка!

е как

2018.12.10 | 10:40

6

Майка ти се интересува от македонски чепове.

патриот

2018.12.10 | 10:25

4

Докато купуваха паспорти бяха добри,сега македонците били лоши.

Ttt

2018.12.10 | 10:32

5

Които иска плаща!Макетата са хора с промити мозаци и трябва да разберат, че кон боб не яде!

опорна то4ка

2018.12.10 | 08:55

3

Да се внушава:" 1. Каракачанов е прост; 2. Красимир е крадец; 3. Красимир е лош и гаден"!! Трябва да го обработите тролчета изроди мои, оти е свестен !!!

Добави коментар

Водещи новини