999 изявени личности ще получат "Годишникъ" на дясната платформа "Консерваторъ"

  • 07 декември 2018 10:25

  • 392
  • 1
999 изявени личности ще получат "Годишникъ" на дясната платформа "Консерваторъ"
©

“Годишникъ” на дясна платформа “Консерваторъ” ще бъде изпратен на 999 личности в България – представители на политиката, медиите, бизнес, неправителствените организации, местната и националната власт, академичните и културните кръгове. 

Този специален жест е замислен от издателите, за да приобщи изявени личности от българския обществен, културен, икономически и политически живот към сериозния дебат по конкретни консервативни идеи за бъдещето на България, Европа и света. „Хората, които сме избрали, имат ярки професионални изяви в своите области, уважавани са и имат влияние в общностите си. Измежду тях има както хора, които вече са изразявали публично консервативни позиции, така и такива, които са изразявали съвсем противоположни позиции. Държим ясно да подчертаем, че нашата цел не е непременно да ги приобщим към консерватизма, а да ги провокираме да участват заедно с нас в смислен дебат, основан на задълбочени познания и анализ на процесите и тенденциите”, споделя Николай Облаков, главен редактор на “Годишникъ”
 
“Годишникъ” ще бъде представен в Литературен клуб „Перото” на 10 декември от 18.00 ч. Определени бройки от изданието, което обобщава основните консервативни идеи с днешна дата , ще бъдат дарени на Националната и регионалните библиотеки в страната, а в края на месец януари на интернет-страницата на “Годишникъ”, както и в профилите в социалните мрежи на “Консерваторъ”, ще бъде публикувана безплатно дигиталната версия на изданието. 

Последвайте канала на

Novini.bg
392 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
един

2018.12.07 | 11:00

1

Браво на момчетата - поне те мислят за бъдещето на България.

Добави коментар

Водещи новини