Калоян Паргов: Дончо Барбалов се превръща в многоръкия Шива

  • 06 декември 2018 12:45

  • 641
  • 3
Калоян Паргов: Дончо Барбалов се превръща в многоръкия Шива
© Булфото (архив)

Г-н Дончо Барбалов се превръща в многоръкия Шива. В едната си ръка държи болница, в другата пари, а в третата - трамвайче. Това каза пред журналисти председателят на столичната организация на БСП и председател на групата общински съветници на БСП в Софийския общински съвет Калоян Паргов.

„Надявам се, че г-жа Фандъкова ще преосмисли това решение, ще постъпи мъжки и ще поеме ресора „Транспорт“, както ресора „Сигурност“, заяви Паргов.

Дончо Барбалов бе определен за временно изпълняващ длъжността зам.-кмет с ресор „Транспорт” в Столичната община. Това обяви кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска по време на редовно заседание на Столичния общински съвет (СОС).

Барбалов е зам.-кмет по финансите в общината от години.

Във вторник зам.-кметът по транспорт Евгени Крусев подаде оставка, след като стана ясно, че той е призован от прокуратурата във връзка с обществената поръчка за ремонта на ул. „Граф Игнатиев“. Фандъкова веднага прие оставката му.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
641 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
s

2018.12.06 | 13:34

1

Obiknoven kljukar,nikakav politik.

чичо

2018.12.06 | 13:35

2

А ти драги ми другарю се опитваш да се представиш като всезнайко. Когато вземете властта, ако я вземете въобще, давай съвети кой какъв да бъде. Освен едни чугунени глави не сте нищо по вече, още ли искате да досъсипете държавата.

Умник Гюро

2018.12.06 | 23:17

3

В последните дни отявленият комунист, Калоян П.утков, се изяви като еколог, шахматист, а сега и като... културолог и индийски брамин! Сатана, събери си болшевишките боклуци!

Добави коментар

Водещи новини