Георги Свиленски: Управляващите няма да получат регистрация от БСП, мнозинството си отива

  • 06 декември 2018 11:12

  • 640
  • 3
Георги Свиленски: Управляващите няма да получат регистрация от БСП, мнозинството си отива
© Пресцентър БСП

Управляващите няма да получат регистрация от БСП, не разбраха ли, че мнозинството си отива. Това каза в процедура по начина на водене зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски.

Социалистът разкритикува председателстващия Народното събрание Емил Христов, че не е направил забележка на Тома Биков и на Евгени Будинов затова, че са били извън темата на законопроекта за личната помощ.

Свиленски се обърна и към управляващите: "Няма да получите регистрация от БСП. Не разбрахте, ли че това мнозинство си отива. Тези хора са важни за нас и затова сме внесли този закон, но няма да ви осигуряваме кворум". 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
640 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Към Свиленски

2019.03.16 | 14:43

3

Ами как ще получат, та нали сте в нелегалност! Дори и да излезете от землянките - никой не ви иска регистрацията, така че по"- добре не се показвайте, защото плашите гаргите.

Данъкоплатец

2018.12.06 | 14:04

2

Откога в едно демократично общество МНОЗИНСТВОТО трябва да си отиде бе нагъл и прост червен парцал! Това е "демократичното разбиране" на БСП! Вие ,пайкта от Позиъано, развивате остра шисзофрения и се нуждаете от спешно лечение> най-вече на следващите избори!!

koko4ko

2018.12.06 | 11:48

1

Гошеее, много си прост, Гоше!!! Като дойдат следващите избори ще разбереш колко си прост Гоше.

Добави коментар

Водещи новини