Караянчева бе удостоена с отличието „Златно сърце” за благотворителност и корпоративна социална отговорност

  • 05 декември 2018 09:38

  • 450
  • 1
Караянчева бе удостоена с отличието „Златно сърце” за благотворителност и корпоративна социална отговорност
© Народно събрание

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на бе удостоена с отличието „Златно сърце” по време на петото издание на едноименните годишни награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност. Това съобщиха от пресцентъра на Народното събрание.

Събитието се организира от списание и клуб „Business Lady” и списание „Bulgaria Business Review”. Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на получи наградата си в категория „Патриотични дейности” по повод дейността на ръководения от нея Национален инициативен комитет за честване на 170-ата годишнина от рождението на Христо Ботев. 

Това не е награда за престиж или реклама, а за добродетелността на всички, които се включиха в отбелязването на тази годишнина, подчерта председателят на парламента. Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на допълни, че следите на поета-революционер остават с неговата духовна мощ на герой, оратор и патриот.

По думите й Христо Ботев е пътеводител на българския народ и историческата ни памет е най-голямото ни национално богатство. 

По време на церемонията председателят на Народното събрание връчи отличието „Златно сърце” на телекомуникационния оператор „Vivacom” за инвестиции в дигитализация на образованието.

Награди връчиха още и народните представители Станислава Стоянова, Калин Поповски и доц. Милен Михов

Последвайте канала на

Радина Лазарова
450 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.12.05 | 11:35

1

А бе, то и на оня топ-банкер връчваха какви ли не отличия, преди да "настъпи мотиката".

Добави коментар

Водещи новини