Цветан Цветанов проведе работна среща с председателя на Комисията ЛИБЕ в ЕП Клод Мораес

  • 26 ноември 2018 19:53

  • 404
  • 1
Цветан Цветанов проведе работна среща с председателя на Комисията ЛИБЕ в ЕП Клод Мораес
© ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов проведе работна среща с председателя на Комисията ЛИБЕ в ЕП Клод Мораес, който е и зам.-председател на Съвместната група за парламентарен контрол на Европол (СГПК), съобщиха от партийната централа.

Двамата обсъдиха позициите на Групата в рамките на Управителния съвет на Европол, в който Цветанов бе избран за постоянен представител на СГПК с пълен консенсус на всички национални делегации и на ЕП през септември тази година.

По време на разговора Клод Мораес подчерта, че разчита на богатия професионален опит на Цветанов в сферата на правоприлагането и изграденото през годините доверие към него както от страна на Европол, така и от страна на държавите членки. Според Мораес ролята на Цветанов като представител на СГПК в Управителния съвет на Европол е гаранция за добрата комуникация и съвместна работа между Групата и агенцията.

На свой ред Цветан Цветанов отбеляза, че най-важно е да се гарантира ефективността на работата на Европол, защото това има директно отражение върху сигурността на европейските граждани.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
404 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.11.26 | 21:45

1

граф Дракула

Добави коментар

Водещи новини