Цветан Цветанов се срещна със зам.-председателя на ЕНП и директор на кампанията на ЕНП за европейските избори през 2019 г. Дара Мърфи

  • 26 ноември 2018 18:59

  • 419
  • 1
Цветан Цветанов се срещна със зам.-председателя на ЕНП и директор на кампанията на ЕНП за европейските избори през 2019 г. Дара Мърфи
© ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се срещна със зам.-председателя на ЕНП Дара Мърфи. Това се случи в Брюксел в рамките на 28-та Среща на върха на председателите на парламентарни групи от ЕНП в националните парламенти на ЕС и в Европейския парламент, съобщиха от партийната централа.

Дара Мърфи, който е и директор на кампанията на ЕНП за европейските избори през 2019 г., запозна Цветанов с основните теми, които се очертават като акценти в общественото мнение за кампанията догодина. Двамата се обединиха около становището, че ЕНП и правителствата на ЕНП в държавите-членки са свършили много работа в интерес на европейските граждани и най-важният инструмент за противодействие на фалшивите новини е именно запознаването на гражданите с тези постижения.

„Фалшивите новини като феномен са заплаха  за демокрацията на европейско и национално ниво. Необходимо е системните политически партии да проявят разум и да не се подават на популизма, а да продължават да противодействат на пропагандата с реални резултати и директен контакт с избирателите“, отбеляза Мърфи, като подчерта, че ГЕРБ е пример за подражание в това отношение. На свой ред Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа отбеляза, че е ключово на предстоящите избори ЕНП да демонстрира силата, която е показвала до момента като мотор на европейския проект. Дара Мърфи допълни, че ЕНП е едно от малкото политически семейства на европейско ниво, което не задава въпроса колко Европа, а пита гражданите каква Европа желаят и след това работи за изпълняването на поетите ангажименти.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
419 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
кака Пена курвата

2018.11.26 | 19:42

1

Нашият е по-грозен !

Добави коментар

Водещи новини