Валерия Велева: Марияна Николова е като Елена, която ще запали Троянската война

  • 24 ноември 2018 19:13

  • 894
  • 7
Валерия Велева: Марияна Николова е като Елена, която ще запали Троянската война
© Канал 3

Аз бих предложила метафората за Елена, която ще запали Троянската война. Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа не приема Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и, продължава да се дистанцира. От нейния избор се дистанция и самият премиер. Тя е заместник на министър председателя и може да управлява държавата по всички права. Никой не знае обаче, какви качества има, какви политически идеи изповядва. Тя е началник на кабинета, която е чиновничка, става изведнъж вицепремиер, каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов", журналистът Валерия Велева. 

"Да говорим какво ще прави г-жа Николова е като да търсим игла в купа сено. Първите неща, които каза, е че иска да вдигне доходите, нейният приоритет са децата и от там нататък не знаем, как ще го направи. Тя е много лесна плячка за журналистите. Те я нацелиха и предразположиха да изрече всички тези глупости и от тук нататък не й завиждам на тази дама", каза още тя. 

"Има много интересно нещо при Патриотите. Те съзнават, че непрекъснатите скандали за тях са убийствени. Дори и да се заричат, че ще вървят заедно напред оттук натам, това няма да се случи. За мен най-стабилният електорат има ВМРО. Смятам, че в НФСБ и Атака има много разочаровани. Не знам, обаче дали и ВМРО ще се запазят, след всичките скандали", каза Валерия Велева.

"Винаги съм казвала, че Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в партия не може да направи. Този политически проект, който се подклаждаше, за мен винаги е бил въздух под налягаме. Той използваше предаването си много  манипулативно. Всичкото подклаждане угасна, когато той преподписа за продължаване на предаването си. Тази илюзия умря с последното му предаване. Жалко за хората, които са му вярвали.

Аз виждам във Фейсбук, че всички се чувстват излъгани. Не може да плюеш и да наричаш всички боклуци и когато дойде премиерът, да не му зададеш нито един въпрос.

Реакцията на интервюто беше еднозначен за всички. Той загуби мъжкото си достойнство. Всички ние сме критикувани, имаме различни аудитория, факта обаче, че всички журналисти бяхме с еднозначна оценка за това интервю, трябваше да се погледне в огледалото и да се замисли", категорична беше Велева. 

"Скандалите тази седмица са около съпругата на президента. Аз харесвам Радев, но смятам, че в основата на неговите скандали е съпругата му и тя малко по малко руши неговия имидж. Вижте, какво дистанцирано поведение има Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил. Имаме вицепрезидент Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , и се питам тя не ходи ли на фризьор, не си ли купува рокли, а пък около нея няма скандали.

Да сте чували женски скандал за Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на? Никога. Това говори за преценката къде трябва да бъдеш. Ти в момента отнемаш от рейтинга на съпруга си. Ролята на първата дама е да има принос към това, което прави държавния глава. Тя трябва да с направи някаква кауза и журналистите да пишат за това, не за роклите й", каза още журналистът

Последвайте канала на

Novini.bg
894 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
анонимен

2018.11.25 | 06:16

7

Лошо е, че всеки от вас заблуди хората, че е журналист с гражданска позиция. Само се мазнехте на Бойко.

2018.11.24 | 22:13

6

Като я гледам, май не ходи на фризьор. Май и рокли не си купува. Може би е заета да оправя България. Или семейството си. Кой знае?

bbb

2018.11.24 | 21:46

5

дърта продажна завистлива уруспия...

Данъкоплатец

2018.11.24 | 21:00

4

Защо червените к.урви изхождат винаги от тяхната позиция и мислят, че всички хора мислят и действат като червените боклуци! БСП се оказва, че не е само сбирщина от мошеници и крадци, а, което е много страшно, и от явни шизофреници и малоумници, искащи да докопат управлението в държавата!

2018.11.24 | 20:29

3

Тази рошава жена се опитва неумело да настройва обществото и да създава безсмислени интриги. Беше любимка на Медито Доганов, но и оттам беше изритана. Нормалните отношения изискват да се даде шанс на човек, когото не познаваш. Прави се на оригинална, а всъщност оригиналничи.

2018.11.24 | 20:06

2

Тая за каква се мисли ?

оооо

2018.11.24 | 19:31

1

мадам В .това е диагноза.

Добави коментар

Водещи новини