Марияна Николова с първи думи пред медиите, след като пое поста на вицепремиер (видео)

  • 21 ноември 2018 13:24

  • 4603
  • 11
Марияна Николова с първи думи пред медиите, след като пое поста на вицепремиер (видео)
© Novini.bg

Новият вицепремиер в кабинета "Борисов"  Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и даде брифинг в кулоарите на парламента след като депутатите гласуваха тя да заеме овакантения пост от Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Николова помоли журналистите да ѝ дадат толеранс от една - две седмици и напомни, че току що поема поста на вицепремиер, предаде репортер на Novini.bg. Тя заяви също така, че никога не е била телевизионен водещ, нито пък е членувала в някоя партия.

Николова обясни как тя е станала началник на кабинета на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.  Заедно с нея е имало още десетина кандидати за поста. А сега, по думите ѝ, за поста на вицепремиер, е предложена от г-н Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 и от вицепремиерaКрасимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността. “Не мога да коментирам „Атака“, излъчена съм от „Обединени патриоти“ и съм избрана от Народното събрание”, обясни все пак тя.

Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и посочи, че приоритет ще е икономиката и демографската политика. „Интерес за мен представляват децата – те са нашето злато. Искам да кажа, че ако ресорът на отговорност е свързан със Държавната агенция за закрила на детето, аз ще искам да ми бъдат представени конкретни мерки“, каза Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и.

Попитана дали изборът ѝ за вицепремиер ще укрепи правителството, Николова отговори: „По отношение на кабинета не мога да кажа до момента дали моята длъжност укрепва кабинета, или не“.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4603 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
До Гуша

2018.11.21 | 17:24

11

Не ми се слушат бървежи. Аман от лъжи и марионетки

2018.11.21 | 16:55

10

Правителството е дисквалифицирано от народа, а седесарските тикви си правят рокади.

2018.11.21 | 16:33

9

Искала толеранс !!!! ХА ХА ХА !!! Оня дъртия педал кобурга също искаше толеранс 800 дни да оправи България и я оправи "много хубаво" !!!!! БЛАЖЕНИ СА ВЯРВАЩИТЕ !!!!

Whitestar

2018.11.21 | 14:00

1

Неясна е новата перспектива. Тя визуално няма претенция за експертност и отговорност. Валери Симеонов беше с някакви подобни претенции, които не ми станаха ясни, след натиска на "болнавата" общественост. Как майки с недъгави деца имаха нужния полед и ценз да определят конкретния човек за смяна?! Првителството е компрометирано, не в действията си, а от общото усещане за слабост на управлението, според мен!

КРАСКА МЛАТИ ЧИЧЕ МЛАТИ ТА ЗГАН ОТ БСП НЕ СЕ ЧУДИ

2018.11.21 | 16:20

8

КРАСКА МЛАТИ ЧИЧЕ МЛАТИ ТА ЗГАН ОТ БСП НЕ СЕ ЧУДИ ДАИ ГИ НА СПЕЦ СЪДА НЕ ГИ ТЪРПИ ПОВЕЧЕ МЯСТОТО ИМ Е В ЗАТВОРО НА БСП ХУБАВО ГИ ПОЧНАХТЕ И АРАБАДЖИТЕ И ВЕТКОВЦИ И БАНЕВИТЕ И БЕНЧЕВИТЕ И ОЧНИТЕ МАФИОТИ НА БСП .
К.У.Р.В.И ПОМИЯРИ НА БСП НЕ СЕ ОПИТВАИТЕ ДА УХАПЕТЕ ТОЗИ КОИТО МОЖЕ ДА ВИ ИЗЯДЕ.

ВСЕКИ ЗАСЕГНАТ НАРКО ТРАФИКАНТ НАРКО ДИЛЪР ИЛИ ОБИКНОВЕН МАГАЗИНЕР КОЙТО НЕ ИЗДАВА КАСОВИ БЕЛЕШКИ И НЕ ИСКАТ ДА СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА СА НА ПРОТЕСТ ОТ ЯСНО ПО ЯСНО БСП ЩЕ ПРОДЪЛЖИИ ДОКАТО НЕ СВАЛИИ ПРАВИТЕЛСТВОТО И НЕ ВЗЕМЕ ВЛАСТА ЗА ДА МОЖЕ ОТНОВО ДА ОТКРАДЕ И ФАЛИРА И НЕКЯ ДРУГА БАНКА ЧЕ СЪРБИЯ ИМА НУЖДА ОТ ОЩЕ ПАРИ ТИЯ ОТ КТБ
огромни социални и финансови последици за всички български данъкоплатци са по време на управления на БСП и ДПС. Първата е банковата криза от средата на 90-те години на ХХ век по време на пагубното самостоятелно управление на БСП с кабинета Виденов. И втората е по времето на печалното управление на социалистите с ДПС чрез кабинета Орешарски, когато изкуствено бе фалирана КТБ. Мисля, че за ДПС би следвало да се посвети отделна книга главно за изследване на изкуството на тази партия да управлява, дори когато не е формално на власт като коалиционен партньор. Както самият Ахмед Доган казва в едно свое изявление „ДПС е като бацил, влезе ли веднъж няма излизане”. Затова аз предпочитам да говоря за вече превзета от корупцията държава.Банковата катастрофа по време на еднопартийното управление на БСП начело с Виденов.
2. Изкуственият фалит на КТБ при БСП и ДПС с кабинета Орешарски.
3. Проектът „Белене”, който е най-продължителният корупционен модел,

До whitestar

2018.11.21 | 14:26

3

Ей хюмне недъгаво, да изгориш в някоя кола боклук!

Тодоров

2018.11.21 | 14:06

2

Недъгав и неграмотен коментар!

Слава на ТРЪМП

2018.11.21 | 16:18

7

БРАВО
НА. АМЕРИКА
УСПЯ ДА НАМАЛИ ПЕТРОЛА ДО 54 ДОЛАРА ДНЕС ЦЕНИТЕ ПОЧВАТ ДА ПАДАТ УСПЯ ДА НАДВИЕ РУСИЯ И ИРАН КОЙТО УМИШЛЕНО ДИГАТ ЦЕНИТЕ НА ПЕТРОЛА

Драган

2018.11.21 | 16:07

6

Не засягайте новият вице, тя е много опитна и е с френски език. Може да лапне два и да свирне.

2018.11.21 | 16:04

5

БРАВО МАРЯНЧЕ ВДИГАЙТЕ ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИТЕ ВСЯКА ГОДИНА ДО 2021 1500 ср.заплата 650 минимална .Пенси мин.300 браво

Бранник

2018.11.21 | 15:30

4

Всеки път, когато ми е скучно, чета коментари. Има култови изказвания. Колкото и да се храните един-друг истината е, че всички политически дейци са тясно свързани с БКП и ДС. А това, че си играят на врагове е друг въпрос.

Добави коментар

Водещи новини