Александър Симов: Некрологът на това управление е написан

  • 19 ноември 2018 08:53

  • 4210
  • 20
Александър Симов: Некрологът на това управление е написан
© Кадър: БТВ

Конструктът вече е счупен, въпросът е кога ще го осъзнаят и управляващите. Този конструкт няма да се закрепи. Виждаме, че във Обединените патриоти текат буреносни процеси. Не виждам как Сидеров и Симеонов ще седят заедно на парламентарните банки. Приказките, че мнозинството е стабилно звучи по-скоро като красиво пожелание, изпразнено от реален смисъл. Доверието към управлението пада, а към патриотите драматично намалява. Няма какво да спре отлива на това доверие. Некрологът на това управление е написан.

Такова мнение изрази в ефира на "Тази сутрин" по bTV народният представител от БСП Александър Симов.

,,Политическите събития се движат със страшна сила. Има процеси, които са изтървани от контрол. В тази връзка отново казвам, че БСП подкрепя протестите, но не участва в тях. Това е реален и естествен процес на недоволство. Нека управляващите не търсят митични конспирации'', обясни Симов.

,,Решението на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 да подаде оставка не е собствено. Защото трябва да осъзнаеш какво правиш, подавайки оставка, а той не осъзнаваше. Неговият брифинг беше апотеоз на цинизма'', завърши Симов.

Последвайте канала на

Владимир Василев
4210 20

Свързани новини

Коментари 20

Добави коментар
е

2018.11.19 | 21:07

20

Жалкият резултат от скъсан капут наречен по-късно Сашето Симов още не си е измил устата а вече прави жалки опити да говори. Погалете му кубенцето да му мине жалки червени тролчета и заминавайте заедно за Сибир

Боби

2018.11.19 | 12:47

19

Е това недоразумение Симов,за пореден пьт доказва колко е неадкватен.Тези другари за власт,ще пишат не само некролози,но ще издават и смьртни актове приживе.те отдавна са си написали некролозите.Долна пасмина,никога на власт.

!

2018.11.19 | 12:19

18

БСП и ДПС никога повече няма да управлявате, ако трябва с кръв ще стоите в мишата си дупка.

2018.11.19 | 11:17

17

ТОЗИ САЙТ Е НА ШИШИ И ЦВЪКИ ПЪЛНА МАНИПУЛАЦИЯ СЪС ИЗРАЗЕНИ МНОГО МНЕНИЯ ОТ РЕАЛНО ЕДИН ЧОВЕК

!

2018.11.19 | 11:12

16

ГЕРБ управлява вече 10 години и БСП и пише некролог в сънищата си. Ако не за друго, радвам се, че БСП е в парламента, за да гледа как друг управлява и тя бавно изчезва, един вид садистична гавра с БСП.

Драган

2018.11.19 | 11:07

15

Написан е, но е добре че сами си го написаха. Ако чакахме вие да го напишете?!

2018.11.19 | 10:51

14

а на БСП/БКП некролога е написан още преди 30 години!

данъкоплатец

2018.11.19 | 09:16

5

Е тия червените крадци наистина са изфирясали! След като арестуваха спонсорите им съвсем откачиха! Браво на Боико Борисов1 Това е държавник , а не тия махленски комунета, умрели за народните ПАРИ! НЯМа да има повече мед за вас , а МЕТЛА, червени боклуци! НИКОГА повече няма да дойдете на власт!!

DGD

2018.11.19 | 10:48

13

До г-н Никой! Ленин, Сталин!?! Вие не сте нормален! Има ли смисъл да обяснявам за европейските държави, които се отнесоха по по- различен начин към комунистите, след като паднаха от власт. Замислете се, преди да пишете наизуст!

2018.11.19 | 10:34

11

До ДГД:Г-н Нормален сизписаните фермани може да си подпалите печката.Надявам се че не вие сте политика който ще измести Борисов. Призовавате към революция, кажете на по невежите какво е донесла "великата" октомврийска революция на собсрвеният си народ освен гражданска война и гениални убийцикато Ленин и Сталин?

DGD

2018.11.19 | 09:42

6

Дааа, а ти какъв си!?! Почти не виждам в тези форуми да са останали нормални хора, изразяващи собствено мнение. А някой да ми пише, че Борисов е политик?!? Да ме извинявате, ще повърна! Мога да изпиша фермани, за това недъгаво управление, но ще е истинска загуба на време! Нека всеки сам си направи изводите, как иска да живее, дали желае да го доограбят тези боклуци, подвизаващи се в парламента! Само едно нещо ще ни помогне, РЕВОЛЮЦИЯ, Изтребление на цялата пасмина в парламента!

Смотаняк носталгик БЕСЕПАР

2018.11.19 | 10:34

12

ПРЕЗИДЕНТО РЪУМЕН ,БЕНЧО ,АРАБАДЖИЕВИТЕ МАФИОТИ,БАНЕВИ ,ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ КТБ И БСП ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДОКАТО НЕ СВАЛИМ ПРАВИТЕЛСТВОТО И НЕ ВЗЕМЕМ ВЛАСТА ЗА ДА МОЖЕ ОТНОВО ДА ОТКРАДЕМ И ФАЛИРАМЕ И НЕКЯ ДРУГА БАНКА ЧЕ СЪРБИЯ ИМА НУЖДА ОТ ОЩЕ ПАРИ ТИЯ ОТ КТБ СА НАПРИВЪРШВАНЕ
огромни социални и финансови последици за всички български данъкоплатци са по време на управления на БСП и ДПС. Първата е банковата криза от средата на 90-те години на ХХ век по време на пагубното самостоятелно управление на БСП с кабинета Виденов. И втората е по времето на печалното управление на социалистите с ДПС чрез кабинета Орешарски, когато изкуствено бе фалирана КТБ. Мисля, че за ДПС би следвало да се посвети отделна книга главно за изследване на изкуството на тази партия да управлява, дори когато не е формално на власт като коалиционен партньор. Както самият Ахмед Доган казва в едно свое изявление „ДПС е като бацил, влезе ли веднъж няма излизане”. Затова аз предпочитам да говоря за вече превзета от корупцията държава.Банковата катастрофа по време на еднопартийното управление на БСП начело с Виденов.
2. Изкуственият фалит на КТБ при БСП и ДПС с кабинета Орешарски.
3. Проектът „Белене”, който е най-продължителният корупционен модел, обогатен с внос на руска корупция

2018.11.19 | 10:23

10

ТОЗИ САЙТ Е НА ШИШИ И ЦВЪКИ ПЪЛНА МАНИПУЛАЦИЯ СЪС ИЗРАЗЕНИ МНОГО МНЕНИЯ ОТ РЕАЛНО ЕДИН ЧОВЕК

Добави коментар

Водещи новини