Мария Габриел: 21 век е време на стартъпите (видео)

  • 15 ноември 2018 10:16

  • 579
  • 1
Мария Габриел:  21 век е време на стартъпите (видео)
©

Фактът, че в ЕС организираме едно от най-важните събития за стартиращите компании, тук в България, е много символно. Гордея се и съм щастлива от това, че толкова много хора се интересуват от това събитие. София бележи ново постижение в историята на провеждането на подобни събития.

Това заяви Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова по време на Четвъртото издание на Startup Europe Summit, чийто домакин е София.

Тя благодари на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за подкрепата на българското правителство и стъпките, предприети за подкрепата на стартъп компаниите.

Бълагрия е важен участник в оформянето на силна екосистема от стартъпи. Това, което видях в региона са вдъхновяващи стартъпи, които не се страхуват да поемат рискове. Благодаря, че излъчвате толкова силно послание към младите хора в България. Стартиращите предприяти в тази част на Европа са толкова важни, колкото в Берлин, Лондон и други големи европейски градове, посочи по време на форума Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова.

По думите й 21 век е време на стартъпите. По думите й ценностите и смелостта са вградени в днк-ато на стартъпите.

Професионалистите в тези компании правят нашия свят по продуктивен. Те са решаващи за появата на утрешните европейски цифрови шампиони. Европа е изправена пред сериозно предизвикателство, заяви още тя.  Тази година изданието на форума се концентрира в региона на Източна Европа и Западните Балкани. Повече от 1200 са стартъпите в района на Западните Балкани, посочи Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова.

Последвайте канала на

Novini.bg
579 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
гларус

2018.11.15 | 12:08

1

Отчитайки миграционната криза, то нас ни чака време на /стар/ тъпите .

Добави коментар

Водещи новини