ДПС: Докладът на ЕК е обективен и добър за страната (видео)

  • 14 ноември 2018 10:48

  • 889
  • 2
ДПС: Докладът на ЕК е обективен и добър за страната (видео)
©

Парламентарната група на ДПС счита, че вчерашният доклад на Европейската комисия е обективен и добър за страната. Нашата оценка е, че това е най-добрият доклад от началото на прилагането на този механизъм. Напредъкът е очевиден, споменатите в доклада неща са верни. Напредъкът на страната е достатъчно голям, поради което се надявам този доклад да бъде и предпоследният.

Това заяви на брифинг в парламента зам.-председателят на ПГ на ДПС Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на по повод резултатите от вчерашния мониторингов доклад на ЕК.

,,Трябва да отбележим, че тази сравнително добра оценка е постижение на всички, които са взели участие – управляващи, опозиция, медии, съдии, прокурори, както и самото гражданско общество'', допълни Цонев.

По думите на Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на критиките в доклада относно прозрачността на медийната среда у нас също нямаше да ги има, ако управляващите не бяха бавили толкова дълго време законопроекта за медиите, внесен именно от ПГ на ДПС.

,,По отношение на свободата на словото смятаме, че медиите има какво да прочетат в този доклад и какво да добавят'', допълни още зам.-председателят на ПГ на ДПС.

На въпрос за думите на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, че България се е превърнала в "блато", от ДПС отказаха коментар.

,,Ние от ДПС нямаме навика да коментираме действията на президента – нито на предишните, нито на този. Просто имаме уважение към институцията'', каза Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на.

,,Не участваме в протестите, не участваме и в тяхната организация. Разбира се, ще продължаваме да настояваме за оставката на вицепремиера Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16'', заключиха от ДПС.

Последвайте канала на

Владимир Василев
889 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Баба Гицка

2018.11.14 | 11:54

2

Мента защо не се преместиш в ГЕРБ. ДПС скоро няма да дойде на власт.

Иво

2018.11.14 | 11:33

1

Тук мирише на "четки"

Добави коментар

Водещи новини