Свиленски: Решението да не се регистрираме е на цялата ни ПГ

  • 13 ноември 2018 10:03

  • 799
  • 4
Свиленски: Решението да не се регистрираме е на цялата ни ПГ
©

“ПГ на “БСП за България”, на свое общо събрание и с гласуване, взе решение да не се регистрира в Народното събрание. Решението не е еднолично на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. На г-н Цветанов му се иска в групата ни да има разцепление, но такова няма”.

Това заявява зам.-председателят на парламентарната група на левицата Георги Свиленски по повод твърденията на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа от тази сутрин, цитиран от пресцентъра на БСП. “Той излъга, че нашите евродепутати са гласували Пакта за миграция. Това е акт на ООН, а не на Европейския парламент. Той се гласува от държавите членки на ООН, а не от евродепутати. По указания на правителството на Борисов, представителят на България го е подкрепил, а външният ви министър Захариева заяви, че той е полезен за националния интерес на България”, казва още Свиленски.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
799 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2018.11.13 | 15:30

4

Кой те е питал да се регистрираш или не? Това не го решаваш ти, а шефката ви, която изпълнява ангажиментите поети пред генерала от руското разузнаване. Вие не сте българска партия. Вие сте предатели на Родината! Не се посвенихте да използвате и болните деца за предателските си цели, понеже не знаете какво е морал. Това мислим за вас.

Мара

2018.11.13 | 14:48

3

Я, рогоносеца се изказа. Той не можа да спре деситууу да се ... с фатмака....пък си вЕрва, че от него нещо зависи.

m da

2018.11.13 | 14:47

2

Абе имаше един лаф : Кога стана калайджия и кога ти почерня Г@за. Та и тоя, никому неизвестен преди Рундила и Мин@ила да се довлекат в президентството, сега много важен фактор.

Умник Гюро

2018.11.13 | 12:37

1

Комунисти-терористи се опитват за пореден път да подриват законността във Велика България. Марш при таварищ Путин, червени изроди!

Добави коментар

Водещи новини