Цветанов: БСП категорично стоят зад протестите, а президентът е популист и тласка страната към хаос (видео)

  • 13 ноември 2018 08:44

  • 9941
  • 87
Цветанов: БСП категорично стоят зад протестите, а президентът е популист и тласка страната към хаос (видео)
©

Протестът е знак на демокрацията, с който можеш да изразиш своето мнение. Ние няма да се отклоним от управленската програма. Нека видим кой призовава най-много за оставка на правителството. Това са БСП и Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Те нагнетяват най-много обстановката. Знам какви са указанията в БСП - пълна мобилизация по места, излизане и блокиране на важните пътни артерии в страната.

Това каза в сутрешния блок на БТВ председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. "Българското правителство не може да влияе на цената на горивата. Искам да попитам каква е била цената на горивата през ноември 2013 година? Искам да попитам каква е била минималната пенсия и заплата през ноември 2013 година и какви са днес? Цифрите говорят сами. БСП категорично стои зад протестите. Те са имали среща миналата седмица със своите кметове и там са дадени указания - идва 11 ноември, да ги изметем. Зад протестите стоят и партии извън парламента", разкри Цветанов.

"На президента не му отива да прави такива обръщения и да говори за данъка за старите автомобили. В цяла Европа се отказват от автомобилите на дизел. Това означава ли, че ние тук трябва да ги приемем? Този данък е и за това. Президентът няма никаква идея как се приемат законите в парламента. Законът за старите автомобили е на сайта на МС от август месец за обществено обсъждане. Къде беше той тогава? Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е или популист, или е некомпетентен, или иска да тласне държавата към хаос. В момента президентът ще защити ли тези хора, които в кварталите на София горят стари гуми и дрехи? Няма битка с президента. Има спор, защото в него се ражда истината", категоричен беше Цветанов.

"Можете ли да си представите, че Менда Стоянова защитава застрахователи и лобита? Тя защитва интересите на българските граждани. Няма такова число от 1000 лева за Гражданска отговорност. Ние защитаваме интересите на всички българи. Ние искаме да направим законодателство, което да отговаря на водещите такива в Европа. Менда Стоянова днес ще поиска официална среща с президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, за да обсъдят закона за застраховките и Гражданската отговорност. Каквото каже той - това ще приемем. Ако каже, че ще наложи вето, ние няма да приемем тези промени. Но после, ако фалира някоя застрахователна компания, ще е ясно кой носи отговорност за този фалит", обяви Цветанов.

"Не му прави чест на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, че тласка държавата към предсрочни избори. Неговата цел е да си назначи служебен кабинет, за да има пак сделки за самолетите на тъмно, по-ниска събираемост и взимане на заеми, които после трябва да плащаме всички ние. Това се случи по време на първия му служебен кабинет. Президентът веднъж е в ляво, а после махалото отива в другото положение. Това показва, че той няма ясна позиция. В Мароко трябва да се гласува Пакта за бежанците на ООН. Президентът първо каза, че ще отиде, защото той много иска да участва на такива форуми. В петък Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за го вдигна на крак заради този пакт и Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на каза, че вицепрезидентът ще отиде в Мароко. Това нормално ли е? Ние на коалиционен съвет взехме решение да не се подписва този пакт. БСП и Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, които не идват в парламента, обаче четоха декларации в опит да се възползват от страховете на хората. БСП и президентът не спират да показват двойните стандарти - в Европа говорят едно, а тук съвсем друго. В европарламента техните евродепутати са гласували "за" пакта", убеден бе Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

"Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 се извини. Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г също се извини няколко пъти. Мога да кажа, че Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 винаги е настоявал, че трябва да има повече средства за хората с увреждания. Той е много прям човек. Всеки един човек  в коалицията има своите виждания. Точно това е отговорът на лъжите на президента, че решенията се взимат еднолично. В коалиционния съвет участват и Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, и Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, и Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, и премиера, и аз. Всички имаме свое мнение", каза още той.

"Не мисля, че имаме проблем с кворума. Виждате, че го осигуряваме и даже изпълняваме международните си задължения. Тази седмица парламентът ще прати делегация в Япония. От наша страна ще участва само Менда Стоянова. Това е дин от начините да осигуряваме кворум", разкри Цветанов.

"Съдът е този, който решава дали един човек, едно лице, е невинно или трябва да бъде осъдено. Искам да попитам, колко неистини изговори Елена Йончева по адрес на Делян Добрев? Тя внесла ли е едно доказателство в прокуратурата, за да защити своите думи. Не е и това говори достатъчно. Продължавам да твърдя, че трябва да има бързо правораздаване. По делото "Октопод" основният свидетел загина в катастрофа. Другият свидетел бе посечен с брадва. Много други хора отказаха да дадат показания. Ние работихме много тогава. Попитайте свидетелите по този процес. Защото те нямат възможност от тази добра финансова защита. Те са жертви на престъпността", завърши Цветанов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
9941 87

Свързани новини

Коментари 87

Добави коментар
Gerudji

2018.11.16 | 13:28

87

Като се "гъ*ите" толкова много на Европата......направете заплатите европейски,пенсиите,детските надбавки,а не само да дрънкате глупости!Макар,че сме в Европа пак сме на светлини години назад от нея!

Иван

2018.11.14 | 22:17

86

Цвърцко когато говори Президента
ще стоиш мирно ще слушаш и ще изпълняваш.

Как да не протестира народа!

2018.11.14 | 17:38

85

Най бедни и най болни в Европа загиваща нация управлявана от шайка престъпни
алчни и нагли идоти! Поголовно ПЕНСИИ ОКОЛО 220 260 лева , като си платят тока и водата и лекарствата за храна не остава нищо.така е когато те управлява мутра и бавно развиващ се физкултурник.

Бойко

2018.11.14 | 14:49

84

Гражданските отговорности преди три месеца скочиха с близо 100 лв., сега пак искат да ги вдигат,и сега за една нормална кола застраховката е около 300 лв. !Защо никой не говори за това и Август месец как така стана че се вдигнаха цените на всички застрахователи без никакво обществено обсъждане и кой го гласува това !? А сега всички от милата ни власт се изреждат да ревът по телевизии ,че поскъпването щяло да е минимално, и да не се протестира ! Щом 100 лева са минимално нещо защо не вдигнете на баба ми пенсията със 100 лв.,ей така минимално , то всичко е минимално ама хляба за две седмици скочи с 30 процента, ако на месец до сега си давал 30 лева за хляб сега ще даваш по 40 ,та така с минималните вдигания,а после Бойко се чуди защо протестират хората. Ако Цв. Цв. лобира да ми направи заплатата 3000 евро изобщо няма да ми дреме че гражданската е 500 лева и че хляба и нафтата са по 3 лева, нали !?

Протестър

2018.11.14 | 12:58

83

Ей, олигофрен такъв, народът сам си организира протеста а вие и така "омразното" ви БСП сте едни и същи разбойници, на които им идва времето...

Петър

2018.11.14 | 05:17

82

Човекът ,организирал и провел незаконния пуч , свалил незаконно Правителството на Орешарски /ПРЕДИ ДА БЪДЕ ДАЖЕ СЪСТАВЕНО / , е на снимката по горе и коментира ,че БСП стояли зад протестите !
Остра главо ,БСП ви предупреждаваха ,че ще се стигне до бунтове , още преди пет години и няма нищо незаконно ,те да стоят зад протестите ,но все пак те не стоят и не организират.

Ангел

2018.11.14 | 05:06

81

Вие , господин Цветанов , не стояхте ли зад противозаконния пуч ,който свали Орешарски преди 100-те дни , още преди да си беше съставил правителството ? Не стига това , ами сега му преписвате всички мръсотии ,вършени преди това от СДС и ГЕРБ !

2018.11.13 | 18:45

80

КОНФИСКАЦИЯ НА МНОГОТО АПАРТАМЕНТИ И ВИЛАТА В НИЦА НА ПОДЛИЯТ ЦВИНОКИО!

2018.11.13 | 18:24

79

Цецо, Цецо не можеш да стъпиш и на малкия пръст на президента избран мажоритарно от 2.5 милиона български граждани , а не като твоята смотана партийка с кирливитте 33% и един Господ знае колко от тях купени !!!!!!!!!!!!

2018.11.13 | 18:17

78

Ей ' умнико' ' твоята скапана партия Герб и твоят вожд тиквата отдавна сте тласнали страната към ХАОС И РАЗРУХА !!!!!! Добре че са ви големи сурите за за да лъжите .

Добави коментар

Водещи новини