Националният съвет на БСП ще заседава

  • 11 ноември 2018 08:02

  • 962
  • 2
Националният съвет на БСП ще заседава
© Novini.bg

Националният съвет на БСП ще проведе заседание. То е насрочено за 11.00 часа и ще се състои в зала „Александър Лилов“ в централата на БСП. Пленумът бе свикан от Изпълнителното бюро на партията на 6 ноември 2018 г.

Дневният ред предвижда общо четири точки. Пленумът трябва да вземе решение за свикване на заседание на 49-ия конгрес на БСП. Съгласно Устава на БСП конгресът е върховен орган на партията, който се избира за срок четири години и заседава не по-малко от веднъж годишно. Последното заседание на 49-ия конгрес беше през октомври 2017 г. Членовете на Националния съвет трябва да определят дата, час, място и дневен ред на следващото заседание на конгреса. Проекторешението ще бъде представено от лидера на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

На вниманието на делегатите заместник-председателят на ПГ на „БСП за България“ Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на ще представи алтернативния бюджет на БСП. Опозицията внася за втора поредна година предложение за алтернативни бюджетни политики. Те дават стойностно изражение на политиките, заложени в проекта „Визия зя България“. Бюджетната философия на опозицията е „Устойчиво социалноикономическо развитие с финансова стабилност”. Цели на БСП са гарантирано национално финансиране на политиките за устойчиво социалноикономическо развитие и възстановяване на доверието в социално- и здравноосигурителната система. Алтернативните бюджетни цели на левицата са намаляване на бедността и неравенствата и преодоляване на задълбочаващите се регионални различия.

Последвайте канала на

Novini.bg
962 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Умник Гюро

2018.11.11 | 12:07

2

Съветът на престъпниците-терористи щял да заседава... Никой не се интересува вече от комунистически отрепки и боклуци. Всички те ще посрещнат края на дните си по затворите за национално предателство и държавна измяна.

Каун Каунич от младежкото БСП

2018.11.11 | 08:56

1

-------------------------- Червен крадец е моят татко , такъв ще съм и аз . Ех , само да порасна ,пък вижте ме тогаз . Ще мародерствам като татко , из цялата страна и от " приватизацията " ми ще ревнат , градчета и селца !

Добави коментар

Водещи новини