Драгомир Стойнев: След Галиче, управляващите нямат повече право да критикуват миналото

  • 22 май 2018 13:42

  • 3799
  • 5
Драгомир Стойнев: След Галиче, управляващите нямат повече право да критикуват миналото
©

След Галиче, управляващите нямат повече право да критикуват миналото. Чрез Галиче, ГЕРБ за пореден път показаха, че са слепи за всичко друго освен за консумацията на властта, че се чувстват добре в блатото на беззаконието. Галиче е нагла подигравка с демократичния процес. Това каза зам.-председател на ПГ на БСП Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на в декларация от името на група в Народното събрание.

ГЕРБ буквално каза на българите: „Гласувайте по съвест, ние не ви пречим, само после ще подменим протокола“. Всички знаете как се нарича това, когато действащата власт използва всички лостове, за да не позволи промяната.

„На всички техни псевдодемократски възгласи за тоталитаризъм, авторитаризъм, отговорът е един – Галиче. Галиче е символ на огромна политическа подмяна, която отдавна е в ход, за да гарантира финансовото оцеляване на една тясна група от хора около ГЕРБ. Галиче е и предупреждение, че в регионите и общините свободната инициатива, икономическото развитие и напредъка на малкия бизнес, ще зависят от господарите на общината, които са дошли с подменен протокол“, заяви Стойнев.

Гледайте Галиче и мислете за местните избори през 2019 г., но мислете как като български граждани да се противопоставим на готвената подмяна на вота ни. Ние българските социалисти правим тези костатации не със злорадство, а със съжаление. Ние ще използваме всички позволени от закона средства, за да не допуснем фалшификация на изборите, но по голямата сила е в ръцете на хората“, каза още социалистът.

Красен Кръстев от ГЕРБ опроверга обвиненията на опозицията. Няма как народен представител да членува в изборна избирателна секция, камо ли да е председател. Протоколът е подписан от членове на БСП. Не виждам как е подменен протокол, това е гнусна лъжа“.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3799 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини