Караянчева: Българският гражданин е натрупал достатъчно опит от срещи с фалшиви пророци

  • 10 ноември 2018 13:28

  • 1225
  • 6
Караянчева: Българският гражданин е натрупал достатъчно опит от срещи с фалшиви пророци
©

"Ако историята на последните тридесет години ни е научила на нещо, то е, че българският гражданин е натрупал достатъчно опит от срещи с фалшиви пророци. И е научил как да ги наказва", пише председателят на парламента Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на във Фейсбук.

Преди 29 години на днешната дата започна един дворцов преврат, част от върхушката на комунистическата партия се изправи срещу друга част, посочва тя.

И все пак, планът на комунистическата върхушка някакси не успя да проработи в пълния си "блясък", коментира Караянчева. "Гражданските протести свалиха и Луканов, и Виденов. С помощта на гражданската енергия България влезе в чакалните на ЕС и НАТО. И после с помощта на огромно национално усилие и обединение успя да постигне членство и в двете организации", допълва Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Председателят на парламента отбелязва, че през тези сложни и бурни години гражданското общество е успяло да остане будно, и гневно, и на страж. "Да, имаше и кебапчета по избори, и натиск върху безправни работници, и контролиран вот. А днес отново има грозни и мрачни пророчества за смъртта на българската демокрация и рухването на гражданските свободи", пише тя.

"И това се случва на фона на неоспорими факти. На фона на една България, която се утвърждава като регионален лидер на Балканите. На фона на една България, която се утвърждава и е призната за лоялен европейски партньор, чийто глас се чува. На фона на една България, която, според последните икономически прогнози, ще е на пето място по икономически растеж в целия съюз", посочва Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Последвайте канала на

БТА
1225 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2018.11.10 | 20:23

6

Тази прави страхотни свирки!

бай уй

2018.11.10 | 14:57

5

грозен кърджалийски боклук

Караянчева

2018.11.10 | 14:05

4

е тъпа Пекинска патица!

асан

2018.11.10 | 13:51

3

Тая пачавра коя веше?

герги

2018.11.10 | 13:40

2

така е права е калинката само че много се лъжете че комунизма си е отишъл всички който сте в парламента без изключение сте бивши партийни членове боклуци който се мислят за демократи

Някой си

2018.11.10 | 13:34

1

Я марш ма калинке!

Добави коментар

Водещи новини