Депутат от "Воля" за искания му имунитет: Валери Симеонов се изплю в лицето на майките, а искат на нас имунитетите

  • 08 ноември 2018 18:00

  • 11460
  • 3
Депутат от "Воля" за искания му имунитет: Валери Симеонов се изплю в лицето на майките, а искат на нас имунитетите
©

Не съм юрист, но обвиненията срещу нас са сходни.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ депутатът от "Воля" Пламен Христов. Той коментира днешното искане на главния прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в за сваляне на неговия депутатски имунитет, както и на лидера на "Воля" Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 и депутатката от партията Кръстина Таскова. "Странно е, че преди да станем народни представители прокуратурата прекрати разследването, защото нямало доказателства. След като станахме депутати, 2017 година, отново започна досъдебно производство със същите доказателства. Интересно е, че сега пак ни поискаха имунитетите няколко дни, след като поискахме оставките на двамата вицепремиери. Една година нямаше никакво движение по досъдебното производство срещу нас и сега изведнъж то се задвижи. Естествено, че ще си дадем имунитетите, защото това е силата на "Воля" - ние сме чисти като сълзи. Сред нас няма хора участвали в управлението на държавата, няма хора, които да са участвали в корупционни схеми и разграбването на България. Ние ли сме най-опасни в държавата?", попита Христов.

"В същото време начело на държавата седи човек, който се изплю в лицето на майките на децата с увреждания. Другият вицепремиер участва в корупционни схеми за продажба на българско гражданство. Ние сме единствените, които се противопоставихме на грабителския акт на целия български парламент - едни 10 млн. лева да отидат за самолети. Станахме неудобни. Смешно е да се твърди, че г-н Марешки, който има такъв голям бизнес, и ние с колежката Таскова, които сме висши мениджъри, ще ходим и ще изнудваме шефовете на три аптеки и ще рискуваме всичко. Това е меко казано нелепо", категоричен беше той.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
11460 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
прав си

2018.11.08 | 19:59

1

Пламене, може да е нелепо, ама за бургаския нерез(който впрочем е хайредински) и за чеверме войвода е много лепо - отклонява се прожектора от тях!

Монк

2018.11.08 | 20:11

2

Ако се откажат от исканите оставки на тия двамката и обвиненията като по чудо ще отпаднат...

2018.11.08 | 22:23

3

Еми като не сте разбрали , че срещу вятъра не се пикае , така е ! Яжте на Боко мекия уй

Добави коментар

Водещи новини