Цветанов проведе работна среща с председателя на ПГ на ХСС в немския Бундестаг Александър Добриндт

  • 08 ноември 2018 12:44

  • 283
  • 0
 Цветанов проведе работна среща с председателя на ПГ на ХСС в немския Бундестаг Александър Добриндт
© ПП ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе работна среща с председателя на Парламентарната група на ХСС в немския Бундестаг Александър Добриндт. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

В рамките на срещата Цветанов и Добриндт обсъдиха възможностите за засилване на парламентарното сътрудничество между двете групи, като подчертаха тясното сътрудничество между сестринските партии ГЕРБ, ХСС и ХДС в рамките на Европейската народна партия. 

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, който е и председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред, благодари за подкрепата на Германия и на институциите и правителството на Бавария с експертиза, опит и добри практики за българския правоохранителен сектор, прокуратура и съдебна система.

Председателят на ПГ на ГЕРБ благодари и за силната подкрепа на фондация "Ханс Зайдел" за осъществяване на това сътрудничество и обмен на знания.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
283 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини