Политолог: Липсата на сериозна опозиция разкапва управлението

  • 06 ноември 2018 08:00

  • 949
  • 0
Политолог: Липсата на сериозна опозиция разкапва управлението
© Нова телевизия

Когато не се регистрирате в зала, това се прави наказателно. Само в България това се прави с месеци, с цел падане на правителството. Това каза в сутрешния блок на нова телевизия политологът Татяна Буруджиева.

Вижда се обаче, че хората не искат да пада това правителство. Същите тези партии, които искат избори, не са готови за тях, добави тя.

Премиерът си каза мнението по казуса с Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 още в Брюксел, като се извини. Друг е въпросът как е схванато посланието. Близо е до акъла, като премиерът се извини, и ти да предприемеш съответните действия, заяви политическият анализатор от Института за дясна политикиа Георги Харизанов.

По думите на Буруджиева негативът от ситуацията с Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 отива у ГЕРБ и техния лидер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. ДПС предлага да се договарят. Казват "да излязат Патриотите от властта", а в същото време казват  "и правителството да си отива". За какво да излизат Патриотите, ако искат цялото правителство да си отива, посочи Татяна Буруджиева.

Според Харизанов БСП не иска предсрочни избори, независимо от заявките на социалистите. Слабостите на БСП и евтините театри на ДПС са доводи за тезата, че това управление е без алтернатива и че нови избори няма да доведат до различен резултат, заяви политическият анализатор.

Липсата на сериозна опозиция разкапва сериозно всяко управление, добави Татяна Буруджиева.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
949 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини