Председателят на Старейшини ГЕРБ: Правителството на Бойко Борисов няма еквивалент в най-новата ни история

  • 27 октомври 2018 14:04

  • 2933
  • 5
Председателят на Старейшини ГЕРБ: Правителството на Бойко Борисов няма еквивалент в най-новата ни история
© Булфото (архив)

Правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г няма еквивалент в най-новата ни история, то утвърди България като европейски лидер и страната ни днес се възприема като остров на стабилност. Това заяви председателят на Старейшини ГЕРБ Николай Андреев по време на осмия университет на СГЕРБ "Успешното европредседателство на България и новите предизвикателства пред ЕС", съобщиха от пресцентъра на партията.

Форумът се провежда в Сандански и се организира съвместно от "Сдружение граждани за европейско развитие на България", Фондация "Ханс Зайдел" и СГЕРБ. "По време на Българското председателство на Съвета на ЕС страната ни стана сърцето на Европа. Гордеем се, че поставихме в дневния ред на Европа редица теми, като безспорно нашият основен приоритет - европейската перспектива на страните от Западните Балкани, ще остане актуален по време и на румънското председателство, което започва от 1 януари догодина", посочил Андреев.

"Показахте, че България играе важна роля в обединението на Европа", е подчертала Ан Херманс, президент на Европейския съюз на гражданите - сеньори към ЕНП. По думите й Европа оценява много високо този принос на България.

"Винаги сме разчитали на вашия опит и политическа мъдрост. Благодарим ви за помощта на всички нива в управлението на България и развитието на управленските приоритети и програми на ГЕРБ", е заявила Даниела Савеклиева, депутат от ГЕРБ-Благоевград и областен координатор на партията.

"Фондация "Ханс Зайдел" вече 25 години е в България и за нас е мисия да подкрепяме развитието на страната. Темата за Западните Балкани е в центъра на политическия диалог в ЕС, а това е отлична предпоставка за гарантирането на траен мир и сигурност както за региона, така и за цяла Европа", казал представителят на Фондация "Ханс Зайдел" за България Богдан Мирчев.

"Да наречеш собствената си държава "блато" показва огромен огромен дефицит на отговорност и политически такт. Непримиримостта към подобно отношение към страната ни и то от страна на българския президент Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е наше морално задължение", отбелязал председателят на Младежи ГЕРБ и зам.-министър на външните работи Георг Георгиев. "Недопустимо е да отнемаш националната гордост и самочувствието точно на младите хора", коментирал Георгиев. По думите му в същото време всички европейски лидери и страните им са оценили по най-висок начин успехите на Българското председателство на Съвета на ЕС.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2933 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2018.10.27 | 20:24

5
Какъв остров, какъв лидер бе тъпунгери смотани? В коя държава живеете вие бе? Я излезте от именията си за да видите каде живеем ние, как живеят възрастните хора, как живеят хората с увреждания и хилядите болни, които трябва да си плащат за всяко нещо! Всички сте за затвора престъпни типове! Окрадохте и обрекохте цялата нация! Малко ви е да ви обесят!

2018.10.27 | 19:54

4
kolega gost ne zabraviaite tce todor jivkov imashe za kakvo da se hvali a prestapnika broiko moje samo da se huli tova go znae narodat.

2018.10.27 | 15:44

3
Да наистина няма толкова корумпирано правителство като Герб ако корупцията можеше да се изнася щяхме да задминем и Китай!
гост

2018.10.27 | 14:33

1
Това не прилича ли на форумите и конгресите на БКП,на които всички възхваляваха Тодор Живков и никой,не посочваше грешки-същото е,вземат ли толкова да те хвалят,значи нищо не е наред,как така тази фондация"Ханс Зайдел" избра да работи точно с ГЕРБ при положение,че в държавата има толкова демократични партии,макар и не в парламента.А Георг Георгиев казва това,което му е наредено,иначе няма власт и пари
чичо

2018.10.27 | 14:52

2
Разликата другарю, е че сега хваленето е малко в сравнение с плюнките които се сипят от устата на "леви" и уж десни.

Добави коментар

Водещи новини