Цветан Цветанов в Петрич: Кметът Димитър Бръчков има пълната подкрепа на политическото ръководство на ГЕРБ

  • 27 октомври 2018 13:43

  • 948
  • 1
Цветан Цветанов в Петрич: Кметът Димитър Бръчков има пълната подкрепа на политическото ръководство на ГЕРБ
© Пресцентър ГЕРБ

Кметът на Петрич Димитър Бръчков има пълната подкрепа на политическото ръководство на ГЕРБ. Ние винаги сме заставали зад способни хора като него, които работят в обществен интерес. Ето защо нямаме колебания дали той отново да бъде кандидат за кмет на Петрич. Това коментира пред журналисти в Петрич председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

По думите на зам.-председателя на ГЕРБ преди Димитър Бръчков, администрацията в Петрич е нямала способността и капацитета да реализира мащабни и значими за гражданите на общината проекти.

„Бръчков освен желание имаше и сериозна компетентност. Той изгради нужния капацитет сред администрацията, кандидатства по европейски проекти и получи одобрение“, обясни Цветанов. Според него резултатите от европейската солидарност са видими за всички и затова догодина на местните избори трябва да подкрепим онези, които искат Европа да остане силна и обединена.

„Кметът Бръчков е екипен играч. Той изгради отлични работни връзки както в България, така и в чужбина. Сигурен съм, че след година ще има още нови реализирани с проекти и той спокойно ще може да застане с лицето си срещу жителите на общината и да поиска нов мандат“, посочи Цветанов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
948 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
САЙТА НА ШИШИ

2018.10.27 | 14:43

1
ПО ЦЯЛ ДЕН САМО КРАДЛИВИ ГЕРБЕРАСТИ НИ ПОКАЗВА.

Добави коментар

Водещи новини