Цветанов: Премиерът ще вземе най-правилното решение за ресорите на вицепремиерите (видео)

  • 25 октомври 2018 13:05

  • 3415
  • 2
Цветанов: Премиерът ще вземе най-правилното решение за ресорите на вицепремиерите (видео)
©

Единственият човек, който може да прави разпределение на вицепремиерите и ресорите им, това е министър председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Аз съм убеден, че той се ръководи единствено и само от стабилността на държавата.
Това напрежение, което се стоварва  върху министър-председателят е несправедливо. Това коментира лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа във връзка с това, че Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 ще оглави съвета за хората с увреждания.

По думите му порграмата на премиера е много натоварена.

Мисля, че той ще направи правилното решение, за да имаме повече спокойствие. Всяко едно управление е отговорност, каза Цветанов. Отнасям се с голамо уважение и респект към майките и към децата с увреждания. Ще подкрепим законодателството, което е внесено от Министерския съвет, за да намалим напрежението и да участваме в един конструктивен диалог, допълни той.

Последвайте канала на

Нора Виткова
3415 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Въййй

2018.10.25 | 14:06

2
Каза крадливата мутра,кое е най добро за държавата??? Симеонов да остане вице, и да прави каквото си иска. Ако не е Той вице край ,толкова ли е крехко правителството ,че един човек държи Боко??
Какво ли не са готови да направят само и само да останат на власт,оставка няма да даде Симеонов, пък ще продължи да говори и прави квото си иска ,щото правителството пада???? Каква политика какво нещо ,после те мислели за хората и държавата,не гледа се само кой каква позиция ще вземе, за хората и държавата по голям
гошо

2018.10.25 | 13:42

1
шестак -крадлива гадна муцуна

Добави коментар

Водещи новини