Цветанов: Някои хора са се затичали да идват на власт, но не предлагат никаква алтернатива

  • 26 октомври 2018 21:02

  • 3230
  • 12
Цветанов: Някои хора са се затичали да идват на власт, но не предлагат никаква алтернатива
© Кадър - БНТ

Аз не смятам, че има криза. Изпълняваме всички ангажименти от управленската ни програма. Това е повече преекспониране от хора, които са се затичали да идват на власт, но не предлагат никаква алтернатива. В момента наблюдаваме ултимативния тон на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Ние не искаме да има конфронтация и дестабилизация на държавата.

Това каза в предаването "Панорама" по БНТ председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател напартията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, който коментира последните скандали сред управляващата коалиция и думите на вицепремиера Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 за "кресливите жени" и техните "уж болни деца". "Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 не трябваше да казва тези думи и ние сме отправили нашите критики по време на коалиционния съвет. От друга страна искам да кажа, че вицепремиерът винаги е работил и е помагал за решаване на проблемите на хората с увреждания. Днес с пълно единодушие приехме новия Закон за хората с увреждания. В парламента днес имаше взаимно уважение от страна на всички - и от депутати, и от майките, които бяха в пленарна зала и аплодираха. Само така можем да решим проблемите - чрез диалог. Аз съм убеден, че декември месец, когато приемем окончателно новите закони за хората с увреждания, напрежението ще стихне.

"Една колаиция е сложно нещо. Ние не отстъпваме и на сантиметър от поетите обещания. Увеличват за заплати и пенсии, безработицата намалява, излишъкът в бюджета расте, увеличават се средствата за здравеопазване и образование, има ръст на икономическия растеж, разходите за социалната сфера растат, дефицитът намалява. Това са цифрите, които влизат в Бюджет 2019. Ние не гасим пожари. Пожарите се гасят, когато увеличаваш дефицита и оставаш лошо наследство. Цифрите в бюджета показват, че се справяме успешно. Едни предсрочни избори ще развалят тези цифри и няма да доведат до нищо добро. Искам да благодаря на парламентарните партии, които подкрепят важните решения. ДПС са критични, но когато става въпрос за европейското бъдеще на България те имат ясна и категорична позиция. Същото важи и за "Воля", които също изказват критична позиция по много теми, но подкрепят важните решения. Всичко това не правят от БСП. Политиките и решенията, които изпълняваме, ни правят много по-силни. Аз разговарям с всички колеги в парламента, защото имаме нужда от политически консенсус и забравяне на партийните дрязги. България е над всичко. Влизането от избори в избори няма да помогне с нищо. Стабилността на държавата е най-важна. Идеите за служебен кабинет няма да помогне за това. Предсрочните избори не решават проблеми. Ако сме отговорни политици, трябва да приемем Бюджет 2019", категоричен беше Цветанов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3230 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
Гост

2018.10.27 | 13:30

12
Какво по лошо трябва да се случи,че да разберете,че има голяма криза в управлението ви, това показва,че при вас няма закони,има интереси

2018.10.27 | 09:40

11
Намалява безработицата. През терминал 2. Мръсен нещасник.
Ъ

2018.10.27 | 06:59

10
Гнусен тип
От тази седмица

2018.10.27 | 06:05

9
Тук не пишат за заклани майка и дъщери на турско гръцка граница по бежанския маршрут. Очевидно професионални главорези идват да живеят на социални помощи от нашите данъци....
подпорна то4ка

2018.10.27 | 01:52

7
Унгарският министър-председател Виктор Орбан днес повтори твърденията си, че лидерите на Европейския съюз искат да създадат "Европейска империя", която ще пороби националните държави на континента, предаде БТА, цитирайки АП.
Истината

2018.10.27 | 01:54

8
Американският президент Доналд Тръмп заяви, че е националист, като по този начин се противопостави на привържениците на глобализацията.

"Радикалните демократи искат да върнат властта на корумпираните, жадни за власт глобалисти. Вие знаете ли, кои са глобалистите? Глобалистът е човек, който иска нещата да вървят добре в целия свят, но не се интересува от нещата в собствената си страна“, заяви стопанинът на Белия дом на митинг в щата Тексас.

"Ние не можем да си позволим това. Вие знаете има една такава думичка "националист“, която стана старомодна. И аз ще ви кажа: Смята се, че тази дума не трябва да се използва, но аз съм националист“, подчерта Тръмп.

"Националист, харесвам тази дума, използвам тази дума“, добави той.
Евгени

2018.10.26 | 23:58

6
Дори Динко на власт е алтернатива пред вас гнусна крадлива пасмина.

2018.10.26 | 23:06

5
Галфон гепаджийски...

2018.10.26 | 22:20

4
Че то има ли алтернатива на корупцията?

2018.10.26 | 21:38

1
Алтернативата одържавяване на всичко, хората да спрем да се оплакваме и да работим не да лежим и да чакаме само на държавата( която изобщо за съжаление я НЯМА) Никакъв сорос никва америка, инвестиций Русия, Япония, Китай, Индия и богати държави като Дубай това е но с тая мафия едва ли ще стане, другото е чесане на езици със соросойдни изпражнения.
Копенхаген

2018.10.26 | 22:07

3
В кой момент ще е това след 1000 години за нас няма да има значение

2018.10.26 | 21:45

2
Русия- инвестиции?!!!! Тази държава не произвежда нищо конкурентноспособно. Разчита основно на природните си богатства! В един момент, когато се изчерпят газта, нефта, дървения материал и рудите, тя ще се сгромоляса, както ще се сгромолясат богатите източни държави, когато спре добива на черното злато!

Добави коментар

Водещи новини