Станишев: С парите на хората ще си купят изборите

  • 07 юни 2011 15:01

  • 1193
  • 5
Станишев: С парите на хората ще си купят изборите
© Булфото

Червният лидер посочи, че за да бъдат увеличени пенсиите с 5% до края на годината, са необходими 180 млн. лв. Той заяви, че за да има увеличение с 10% на пенсиите до края на годината са необходими 360 млн. лв. Това каза Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на след заседание на ИБ на БСП.

При сегашната събираемост, която по думите му е „скандално ниска” – не виждам от къде ще вземат пари.

„Може да се направи извода, че се прави чисто предизборно при сегашната събираемост – увеличение с пет или десет процента вероятно ще доведе до актуализация на бюджета. Наясно сме, че правителството ще отложи тази актуализация за края на годината, за да минат изборите. Затова разбира се тези действия, които обявяват като намерения носят подчертано предизборен характер, крайно недостатъчен, крайно закъснял и се опитват да подкупят хората, отчитайки че обедняването е по-сериозно”, посочи Станишев.

Той изтъкна, че хранителните стоки са поскъпнали с над 30%.


По думите му към момента това действие на ГЕРБ е абсолютно необезпечено. Председателят на социалната комисия Драгомир Стойнев заяви, че увеличението на минималната заплата и на пенсиите трябваше да стане през зимата, а не през лятото, защото тогава хората имат нужда повече от пари.

„С парите на българските данъкоплатци да се купят изборите”, посочи Стойнев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1193 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
boyko

2011.11.12 | 14:09

5
Гледам тука са те снимали с една бабичка дето ти се радва, защо не и разкажеш боклук мръсен колко пари откраднати от тях "законно" харчиш на месец ! Дали тогава пак ще ти се радва ? Не мисля !
ceco

2011.11.12 | 14:08

4
idiot
evgeni

2011.10.28 | 14:02

3
---- Прикрепено писмо (с голямо Т като за "ДЯДО ПОП И СДРУЖЕНИЕ ЛТД") ---- Подател: евгени славков До: sinod@abv.bg Относно: с голямо Т като за "ДЯДО ПОП И СДРУЖЕНИЕ ЛТД" Дата: Петък, 2011, Октомври 28 11:07:22 ЕЕЩ Добро утро Дядо Максиме,Дядо Попе,настоящи млади-бъдещи Дядо Попчета и Ти Бабо Попадиьо.Дядо Максиме,преди малко говорих с Твоя секретар и той каза ,че ще Ти предаде разговора ,който проведохме.И след още малко му позвьнях да го попитам дали Ти е предал и ми отговори ,че няма да Ти предаде.Просто благородни ЛЪЖИ,ЧКИ в стил православие.Алооо, Дядо Попе не знаеш ли ,че от ПОПОВИТЕ ЛЪЖИ,ЧКИ порастват ГОЛЕМИ ЖАБИ. Не знаеш ли ,че заблудителните духове като "Гръцкия Козел" ,на когото служите/виж библията/, е жабоподобен лукав дух ,такъв какъвто е и на "Звяра" и всички от този род ?! Алооо Дядо Максиме защо когато попитат поп коя е ПЪРВА,ВТОРА и ЗАПОВЕДИТЕ "НЕ ЛЪЖИ" и "НЕ КРАДИ, им настръхват брадите сякаш влизат в трафопост с ВИСОКО НАПРЕЖЕНИЕ от 200 кв, абе страшна работа -СТАТИЧНО ЕЛЕКТРИЧЕСТВО ???
evgeni

2011.10.19 | 21:14

2
ИМА АЛТЕРНАТИВА НА ЗЛОТО "БСП-ГЕРБ лтд. и СИЕ. ИЗБИРАТЕЛИТЕ ВЕЧЕ ЗНАЯТ КОЙ Е "ТРИГЛАВИЯ ЗМЕЙ"с ОПАШКАТА наречена ГЕРБ
СТАЛИН

2011.10.19 | 21:14

1
а бе другарю нали ти казах да не ми млещиш и плещиш глупости та ти си бил най големия евро идиот бе най добре веднагА СА МАЩАЙ ДА ИДВА ГОЦЕ НА ТВОЕТО МЯСТО

Добави коментар

Водещи новини