Каракачанов не вижда опасност от разпадане на коалицията

  • 18 октомври 2018 21:32

  • 1604
  • 2
Каракачанов не вижда опасност от разпадане на коалицията
© Булфото/архив

Няма опасност от разпад в управляващата коалиция. Така смята вицепремиерът и министър на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността. Според него в момента не е време за оставки, а за сериозна работа.

На въпрос дали ще подкрепи исканата от НФСБ оставка на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа Каракачанов отговори, че това ще бъде обсъдено на коалиционен съвет - от ВМРО са изпратили покана на коалиционните си партньори за среща във вторник.

,,Мнението на ВМРО е, че коалиция "Обединени патриоти" трябва да се яви заедно на изборите и преди да се чудим с кого можем да разширим тази коалиция, трябва да я укрепим и да вземем едно ясно и принципно решение, че ще се явяваме заедно на евроизборите, оттук-нататък дали ще я разширяваме е втори разговор'', коментира пред БНТ вицепремиерът.

 

Последвайте канала на

Владимир Василев
1604 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Защо се чудим, че сме в блатото?

2018.10.19 | 08:14

2
Ето защо, защото неподходящи хора застават зад кормилото на държавата и все в блатото ни вкарват. Каракачанов е един от тях, от Атака казват, че това е краят на коалицията, а този ни баламосва, че няма такова нещо. С такива хора скоро няма да се оправим!

2018.10.18 | 21:40

1
не го показвайте повече тоя палячо.

Добави коментар

Водещи новини