Каракачанов: Радиомълчанието по темата с изтребителите е наложително

  • 16 октомври 2018 15:37

  • 4067
  • 4
Каракачанов: Радиомълчанието по темата с изтребителите е наложително
© Булфото (архив)

Радиомълчанието по темата с изтребителите е абсолютно наложително. Това заяви пред журналисти министърът на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Думите му са по повод коментар на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на да бъде оставена комисията, която разглежда офертите за изтребители за авиацията ни, да работи спокойно.

"Работата продължава. Най-вероятно ще им удължим работата поне с още седмица. Утре ще ми докладват докъде са стигнали с отговорите, които са изпращали на четирите фирми, представляващи тези самолети и ще преценим докога да удължим работата", добави Каракачанов.

Той защити директора на "Връзки с обществеността" в министерството Александър Урумов, който влезе в задочен сблъсък със Софийския университет, като обвини учебното заведение в пропаганда на хомосексуализма, феминизма и глобализацията. "Не съм се запознал нито с курса, нито с поста на моя служител. В края на краищата аз му знам убежденията и те не се различават от моите. Пак казвам, стига сме обърквали хората".

Каракачанов допълни, че не знае какво се случва с телевизия "Алфа", не се е чувал с партньора си в управлението Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, но не е забелязан ескалиране на напрежението през последните дни.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4067 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Умник Гюро

2018.10.16 | 19:09

4
Не забравяйте да дадете едно хвърчило на Фатмака Радев. Нека си го управлява и да хвърчи с него на воля - до Сибир и по-далеч!

2018.10.16 | 17:49

3
Той и И.Искров призоваваше за тишина,докато КТБ "гръмна".Вероятно и сега,ще обявят "Грипен" за победител и говоренето ще стане излишно.
Слава на Русия

2018.10.16 | 17:46

2
Никакво спокойствие, тормоз докато не изберат руските СУ и Миг, другите са са вторични суровини.

2018.10.16 | 17:13

1
ало шкембе войвода същия тоя президент ли е джолан ли е чукундур ли е искаше осветляване на всички сделки сега иска радиомълчание което по воено означава заблуда на противника./затамнение/

Добави коментар

Водещи новини