"Български пощи" продава имоти

  • 17 октомври 2018 12:23

  • 1101
  • 0
"Български пощи" продава имоти
© Novini.bg (архив)

Министерският съвет разреши продажбата на имоти, собственост на "Български пощи", съобщи пресслужбата на кабинета.

Чрез търг с тайно наддаване ще бъде продаден недвижим имот в Троян, както и поземлен имот в Разград, който представлява една втора идеална част от територия, предназначена за склад, с обща площ 14 155 кв. м. Чрез търг с тайно наддаване ще бъдат продадени и недвижими имоти в Първомай, Доспат, с. Ясна поляна и с. Горна Росица. На община Димитровград дружеството ще продаде своя дял от общ недвижим имот - сграда със застроена площ 172 кв. м - на цена не по-ниска от определената от независим оценител.

"Български пощи" ЕАД ще продаде и три неизползвани помещения от сграда в Сърница на общинската администрация в града, която е и съсобственик на имота. Дружеството не ползва част от помещенията, които са негова собственост, а в същото време общинската администрация има нужда от допълнителни помещения за осигуряване на услуги на жителите на Сърница. Продажбата ще се извърши чрез пряко договаряне по цена, не по-ниска от определената от независим оценител.

Също така "Български пощи" ЕАД ще продаде на Агенцията "Митници" дела си от административната сграда на територията на ГКПП "Калотина". Имотът е със застроена площ от 41 кв. м и не се ползва от дружеството. Съсобственикът Агенция "Митници" е направил предложение за покупка във връзка с изпълнението на проект "Реконструкция на ГКПП-Калотина" и предвиденото разширяване на трасето за влизащи автомобили.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1101 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини