Делегация от Черна гора, водена от Андрия Николич, идва в България

  • 16 октомври 2018 14:36

  • 376
  • 0
Делегация от Черна гора, водена от Андрия Николич, идва в България
© Novini.bg

Делегация на Комисията за международни отношения и емигранти на парламента на Черна гора, водена от нейния председател Андрия Николич, ще бъде на официално посещение в България на 17 октомври 2018 г. Визитата е по покана на председателя на Комисията по външна политика Джема Грозданова.

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на ще разговаря с черногорските парламентаристи на 17 октомври 2018 г. в 11.30 часа. По-рано – в 10.00 часа, в зала „Изток“ на парламента те ще се срещнат с народните представители от Комисията по политиките за българите в чужбина и от Групата за приятелство България – Черна гора.

Черногорската парламентарна делегация ще разговаря с председателя на Комисията по външна политика Джема Грозданова и членове на комисията в 14.30 часа в зала 3, Източно крило, пл. „Княз Александър І“ №1.

По време на визитата си в България черногорските гости ще имат среща и със заместник-министъра на външните работи Тодор Стоянов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
376 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини