Цвета Караянчева връчи наградите на двама млади лекари

  • 11 октомври 2018 21:41

  • 6604
  • 2
Цвета Караянчева връчи наградите на двама млади лекари
©

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на връчи наградите на двама медици в категорията "Млад лекар" на церемонията по обявяването на първите годишни награди "Лекар на годината 2018" на Столичната колегия на Българския лекарски съюз. Отличията получиха д-р Димитър Пейчев, хирург от ВМА - София и д-р Асен Цеков от болница "Токуда".

Вълнувам се, че днес съм сред хората, които отделят всяка една минута от своето работно време и всяка минута от своето свободно време, за да лекуват българските граждани, обърна се Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на към присъстващите на церемонията.

Във Вас има устрем и амбиция и си мисля, че ние - политиците, трябва да направим така, че да продължите да упражнявате още по-добре своята благородна професия, заяви председателят на Народното събрание. Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на благодари на медиците за това, че развиват в България своя талант и професионализъм в името на българските граждани. Истинският лекар е този, който има призванието и любовта в сърцето си, отбеляза още тя.

Вие заслужавате благодарността, уважението и обичта ни и ние заедно ще направим най-доброто и ще начертаем по-добър път за българското здравеопазване, заяви председателят на парламента.

На церемонията присъстваха заместник-председателят на Народното събрание Явор Нотев, председателят на Комисията по здравеопазване Даниела Дариткова и народни представители.

Последвайте канала на

Нора Виткова
6604 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
тъпи прости селски простакеси

2018.10.12 | 07:23

2
кърджалийското Цвете воняща като Деса от Дулово
Шаро

2018.10.11 | 22:48

1
Да бяхте пернали една снимка на младите лекари... Ей тъй, от куртоазия! Иначе, кърджалийското Цвете си го виждаме много начесто...

Добави коментар

Водещи новини