Петя Аврамова разкри каква е готовността на ВиК сектора за кандидатстване по Оперативна програма "Околна среда 2014-2020"

  • 12 октомври 2018 12:55

  • 656
  • 0
Петя Аврамова разкри каква е готовността на ВиК сектора за кандидатстване по Оперативна програма "Околна среда 2014-2020"
© Булфото (архив)

Готови са регионалните прединвестиционни проучвания по проекта за подпомагане на регионалното инвестиционно планиране на отрасъл ВиК. Това заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя АврамоваПетя АврамоваПетя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 г. Била е народен представител от 42-то Народно от парламентаарната трибуна на въпрос от депутата от ДПС Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със за готовността на ВиК сектора за кандидатстване по Оперативна програма "Околна среда 2014-2020".

„Една от дейностите по проекта е изготвяне на регионални прединвестиционни проучвания и проекти на формуляри на кандидатстване на европейско финансиране по Оперативна програма "Околна среда 2014-2020 г." с всички необходими приложения за ВиК обекти в областите: Шумен, Бургас, Варна, Сливен, Пловдив, Ямбол, Кърджали, Русе, Добрич, Силистра, Видин, Враца, Перник, Стара Загора“, разкри Аврамова.

„Завършва се и работата по идейните проекти за линейната инфраструктура. Съгласно условията на финансиращата програма бенефициенти ще са ВиК операторите. Министерство на регионалното развитие и благоустройството ще предостави регионалните прединвестиционни проучвания“, завеърши Петя АврамоваПетя АврамоваПетя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 г. Била е народен представител от 42-то Народно.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
656 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини