Прошко ще иска прошка

  • 07 юни 2011 13:38

  • 1048
  • 0
Прошко ще иска прошка
© Интернет

Той смятал така да се извини за всичко, което сините причиниха на града през последните години и да започне на чисто. Като първа мярка щял да привлече клаустрофобици, които да работят по метрото на София.

Така прокопаването на тунелите щяло да става поне три пъти по-бързо, изчислява Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е. Шансовете на Прошко са много големи, след като Синята коалиция не се съгласи на вътрешните избори да участва Стефан Софиянски.

Сега става ясен и планът на Костов за София – докато всички очакваха той да издигне Москов и тръпнеха пред очертаващия се финал Москов-Софиянски, Костов внезапно номинира Прошков.

Ясно е, че сблъсък между Прошко и Софиянски изобщо не е същата атракция като противоборството Москов-Софиянски, в което се откриват големи геополитически хоризонти, както и възможност Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на да поговори за АЕЦ "Белене". Според запознати точно това искал да избегне Костов, защото му писнало да слуша как Мартин повтаря все едно и също за Белене.

 

Последвайте канала на

1048 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини