Трайчо Трайков: Не съм получил никакви бонуси

  • 19 февруари 2012 18:37

  • 2749
  • 11
Трайчо Трайков: Не съм получил никакви бонуси
©

България спира всички действия по присъединяването към АСТА. Няма изискване за обща позиция с ЕС, няма срок. Просто решаваме, че го спираме. Това не е решение, което е половинчато от гледна точка на правителството, защото ратификация на практика не беше започнала. Това заяви министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко, в интервю за бТВ, „Опасно близо с Диана Найденова”.

На въпрос дали АСТА ще се случи, Трайков каза, че темата достатъчно детайлно е била разгледана в последните няколко седмици. „АСТА е документ, който се казва споразумение против фалшифицирането”, добави още министърът.

По отношение на шистовия газ, икономическият министър заяви, че природата и живота и здравето на хората са най-важното нещо. „Никога не съм пледирал да се прави нещо, което застрашава хората”, посочи Трайков.

На въпрос дали може държавата да повлияе на размерите по лихвите по кредитите, Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко каза: „Държавата не може да уеднакви лихвите, не може да определи колко да са, но отчасти може да определи правилата на формирането им”. „Разбрахме се с банките да отпадне тази компонента „други разходи”, поясни още Трайков.

По повод раздадените премии в НЗОК и дали такива са раздадени и в Министерството на икономиката, енергетиката и туризма (МИЕТ) Трайков заяви, че той не е получавал никакви бонуси. „Има фонд „Работна заплата” и нищо повече не е давано”, подчерта министърът.  

Във връзка със ситуацията около язовирите у нас, енергийният министър заяви, че има сериозни проблеми при 25 язовира. При 14 от тях трябва да се вземат неотложни мерки, посочи още той.

Последвайте канала на

Весела Найденова
2749 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2012.02.28 | 15:15

11
на майка ти путката ,бе долен гербераст, ДОЛНИ БОКЛУЦИ, ПОДЛОГИ ГЕРБЕРСКИ, съсипаха държавата, и той хе-хе-хе, на какво се радваш, бе малоумник. да умреш и ти и цялото ти семейство в мизерия , ИЗРОДИ ДОЛНИ ГЕРБЕРСКИ
Neron

2012.02.21 | 22:26

10
г-н Трайков ти си един ЛИЦЕМЕР, не ти дреме за свободата, живота и здравето на хората, чакахте да видите от къде духа вятъра и тогава се направихте на праведни! Истината е, че нямахте сърце още при повдигането на тези вредни за България въпроси (АСТА, Шистовия газ и тн.) да заявите ясна и категорична позиция, с което да защиттите позицията на гражданите в тази страна, които между другото са ви избрали... вие не сте богоизбрани и трябва винаги да помните това и един дех, рано или късно всеки поема отговорност за делата си! Лидери и диктатори, а и техните семейства по цял свят вече се убедиха в това и вече са на на оня свят... недосегаеми няма и никой не е по-голям от Народа!
NEDOVOLEN

2012.02.20 | 22:35

9
Но ги чакаш и ти се иска поне някое проектче от тези - за пълното унищожаване на България да успеете да прокарате, нали, продажник?!?!!!!
ЗА промяна след 22 години!!!

2012.02.20 | 19:46

4
Нека се обединим всички в страницата ни във фейсбук : Национален Протест срещу безобразията в България. Там можем да споделяме всичко,което ни тормози за това правителство и не само. Крайно време е да се пробудим и да организираме свалянето на това правителство.
хе хе хе

2012.02.20 | 22:34

8
А на този " народен" протест ще присъства ли и Марин и 232та убийци , наркотрафиканти и изнасилвачи ,които е пуснал от затвора. Като гледам по писанията ви в това ДПС сайтче кои ще сте там - тъкмо ще сте си лика прилика с освободените хе хе хе!Жалка история, но теб те разбирам - затова ти плащат ,нали,да разлайваш кучетата хе хе хе.
Димитър

2012.02.20 | 18:49

3
Мислиш ли че фейсбук ще ти помогне да се оправиш,и това правителство ще го уплаши написаното?Докато народа не излезе/както гърците и не само/,те ще си раздават бонуси.Ще правят с народа каквото на тях им хареса,но ще си останат на власт.А ти и аз и хиляди,утре няма да имаме дори и за хляб.Фейсбук ли ще ни отърве от тези българоубийци,или ние сами трябва да го направим?

2012.02.20 | 19:46

7
ТРАЙКОВ ПРИЗНАЙТЕ СИ ЗА ВСИЧКО!!!!!!!!!

2012.02.20 | 19:46

6
Трайчо, бъди мъж и подай оставка! Или си остани путка, но ми пусни кура най-после!
nedostupen

2012.02.20 | 19:46

5
si4ki se oplakvate i pluete po saitovete mi napravete ne6to be mi6leta ..... naroda tva naroda onova kadee be toq narod det tvurdite 4e ste ? ne6to nego vijdam vijdam samo pasmina mur6i tva e

2012.02.20 | 18:49

2
Само накрая е забравил да каже думата "официално".

2012.02.20 | 01:01

1
ПЕЧЕЛИ РЕАЛНИ ПАРИ ОНЛАЙН! N E O B U X - P E C H A L B A . F R E E . B G

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини