Тома Биков: Държавата, каквото може, трябва да направи, за да се осигури максимална сигурност

  • 10 октомври 2018 10:43

  • 660
  • 1
Тома Биков: Държавата, каквото може, трябва да направи, за да се осигури максимална сигурност
© Булфото (архив)

Държавата, каквото може, трябва да направи, за да се осигури максимална сигурност и разкриване на убийствата. Това коментира пред журналисти в парламента Тома Биков от ГЕРБ във връзка с предложението на Искрен Веселинов от Обединени патриоти за промени в НПК.

По думите му, това са много сериозни неща, те би трябвало да бъдат обсъдени и ще бъдат обсъдени. Въпросът бил да се прецени докъде може да се помогне и откъде започва моментът, от който може да се навреди.

Конкретният повод е убийството на Виктория Маринова от Русе.

Трябва да поздравим полицията и, може би, да се извиним за всички съмнения, които имаше, преди да бъдат предоставени каквито и да е било информации, смята депутатът.

Биков е съгласен също, че е важно засилване на полицейското присъствие и осигуряване на такова в малките населени места.

Със сигурност и полицейското присъствие е важно. За съжаление такива неща са се случвали и преди, ще се случват и занапред, защото един процент, може би има малък процент от населението, който е с такива психопатични нагласи, и каквато и претенция да се направи, ще има такива хора, посочи политикът.

По повод оставката на Николай Нанков като депутат от ГЕРБ и възраженията на БСП, свързани с евентуалното му връщане в правителствения екип, Биков коментира: "БСП отговарят за морала в обществото, ние сме по-неморални".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
660 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Умник Гюро

2018.10.10 | 12:21

1
Българският народ трябва незабавно да се отърве от терористичната партия БКП/БСП. Тази терористична антибългарска организация продължава и днес войната срещу независима България. Тази терористична клика е финансирана директно от руско-болшевишките тайни служби, както и от еврейско-масонските банки на Ротшилд, Варбург, Шиф, Сорос, Рокфелер. Комунистите извън закона - сега!

Добави коментар

Водещи новини