Румен Петков: Сегашното състояние на партията е меко казано тревожно

  • 18 февруари 2012 16:42

  • 1348
  • 7
Румен Петков: Сегашното състояние на партията е меко казано тревожно
©

Нашият председател ще е от нашите, но не от вашите редици. Ние имаме традиции. Избирали сме след 90-та година все млади лидери, трупали опити. Това заяви народният представител от БСП Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в в интервю за Нова телевизия след пленума на столетницата.

Според Петков сегашното състояние на партията е тревожно, меко казано. „От скандал влизаме в провал, а от провал влизаме в следващ скандал. Поради това има нужда от много промени”, добави още депутатът. „Ако не излезем от това състояние, няма как да търсим успех на следващите избори. Трябва да се намери доброто”, подчерта още Петков.

По отношение управлението на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на като лидер на БСП, Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в каза, че той е имал силен премиерски мандат, със своите грешки, разбира се.

На въпрос да си ходи ли Станишев или не, Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в каза, че и Първанов, и Станишев, и редица други млади хора, са се утвърдили, и имат място, и са нужни на БСП. Не приемам терминът „Сергей да си ходи или да остава”, аз не виждам такъв въпрос, посочи още Петков. По думите му стремежът да се реши първо лидерският въпрос в партията е грешен.

„Никога не съм крил, че симпатизирам на Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в. Това е човек, който е показвал, че властта не е самоцел. Това е най-добрият политик за последните 22 години у нас”, заяви Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Последвайте канала на

Весела Найденова
1348 7

Коментари 7

Добави коментар

2012.02.22 | 02:26

7
Да Ви го слагам не мит на всички бесепари УАХАХА
JEF

2012.02.22 | 02:26

6
Ха-ха, ще видим герберастите и бе-се-парите , как ще политиканстват по форумите, ако ГЕРБ влезе в коалиция с БСП, както се очертава. В крайна сметка, ГЕРБ си е чедо на БКП.
JEF

2012.02.20 | 19:29

5
Упорито се говори,че Първанов играе подмолни политически игри с Бойко Борисов , та нали тиквата е комунистически проект. А тия новите от БСП нямат нищо общо с политическите отрепки от ГЕРБ
хе хе хе

2012.02.20 | 19:28

4
Шизофренията е заболяване,при което чуваш и виждаш някакви неща , различни от действителността. Кой ти говори упорито неща момче, в психиатрията това се нарича персистираща амнибулация - в твоя случай преведено значи комунистически педал!
джъдж

2012.02.20 | 18:50

1
Старите хиени - Първанов ,Петков и сие. ,ще схрускат Сер- гей и "нежното" му обкръжение ,както се хруска шам-фастък. Кървавото шоу в БСП , започна. Приятно гледане.
ДЖЪДЖ,БОЛНО КОПЕЛЕ СИ!!!

2012.02.20 | 19:28

3
Мишок,абе ти продължаваш сам да си харесваш коментарите-хахаха Много ме кефиш,като почнеш да си благодариш(от друг нейм)сам!!! "Раздвоението на личността е симптом на психиатрично заболяване, произтичащо от психозите. Психиатрично болните пациенти имат това раздвоение на личността и са на лечение, както и последваща поддържаща терапия с години. Обикновено се съчетава с разстройства във волевата сфера, вниманието, мисловния процес, възприятно-представната дейност, емоционалната сфера"
aaaaaaaaa

2012.02.20 | 18:50

2
ako imash dostoynstvo napusni partiyata ,day pat na mladite, ti beshe tozi deto tolerirashe prestapnostta i prestapnitsite kato vatrashen ministar

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини