Румен Петков: Изпълнителният директор на БЕХ трябва да бъде уволнен

  • 27 септември 2018 14:11

  • 1732
  • 2
Румен Петков: Изпълнителният директор на БЕХ трябва да бъде уволнен
© Булфото

Според председателя на АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в изпълнителният директор на Българския енергиен холдинг Петьо Иванов трябва да бъде уволнен заради идеята ТЕЦ "Марица Изток-2" и АЕЦ "Козлодуй" да бъдат обединени. 

Загубата на ТЕЦ-а е 830 милиона лева, а АЕЦ-а е с печалба от 300 милиона лева, посочи Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, цитиран от БНР. Обединяването е грабеж и пряко посегателство върху енергийната сигурност на страната. Министър-председателят е длъжен да извади на показ кой е авторът на идеята, да се каже дали са се организирали съвещания, на които тая идея да е била обсъждана, да е ясно има ли вмешателство на депутати в тази идея, и то да се каже от министър-председателя и министъра на енергетиката. И министърът на енергетиката да не си мълчи, заяви още Петков.

От енергийното министерство и Българския енергиен холдинг отказаха коментар на казаното от Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. Те обясниха, че в създадената работна група, която търси решение за преодоляване на финансовите проблеми на ТЕЦ "Марица Изток-2", се разглеждат различни варианти. Когато работната група излезе с конкретно предложение за решение, то ще бъде оповестено.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1732 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Умник Гюро

2018.09.27 | 14:37

2
България трябва да прекрати доставките на газ и нефт от имперска Русия. България трябва да се освободи от болшевишките клещи на БКП/БСП. И нещата ще си дойдат на мястото.
сс

2018.09.27 | 14:30

1
мръсни герберски мафиоти махайте се от власт докато не сме ви избили до крак.По редното загробване,което мислят да правятс българския народ.

Добави коментар

Водещи новини