Нинова представи "Визия за България" пред посланици от ЕС

  • 27 септември 2018 12:56

  • 777
  • 2
Нинова представи "Визия за България" пред посланици от ЕС
©

Председателят на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за проведе работна среща с посланиците на страните-членки на ЕС, акредитирани в България.

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за представи проекта на ‘’Визия за България“. Тя акцентира върху основните национални приоритети, залегнали във Визията  – демографска криза, образование и наука, здравеопазване, развитие на икономиката, национална сигурност и борба с корупцията.

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за запозна посланиците с позициите и действията на БСП, като най-голяма опозиционна сила, с оглед на актуалната политическа ситуация в страната и в Европа.

Обсъдени бяха актуални теми и въпроси от националния, европейския и международен дневен ред, сред които предизвикателствата пред които е изправен ЕС, мигрантската криза, развитие на енергетиката, приоритети във външната политика на България, свободата на словото и защита на човешките права.

От страна на БСП в срещата участваха още зам.- председателите на БСП Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското и Кирил Добрев, зам.–председателите на ПГ на "БСП за България" Крум Зарков и Георги Свиленски, както и секретарят на ПГ Кристиан Вигенин.

Последвайте канала на

Нора Виткова
777 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Умник Гюро

2018.09.27 | 13:15

2
Курнелия Нинова е доказан агент на руските тайни служби. Справка: генерал Решетников. България спешно се нуждае от Закон за Защита на Държавата, който да се разправи с терористичната партия на БКП/БСП и домогванията на имперска Русия.
гост

2018.09.27 | 13:05

1
В качеството на каква е обсъждала тези проблеми с посланици на ЕС?

Добави коментар

Водещи новини